Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Chladné dny se opět blíží a s nimi i každoroční problém s výdrží baterie. V případě, že vaše baterie není v ideální kondici, chladné dny ji dají pořádně zabrat. Většinou když klesne teplota k bodu mrazu, začne se špatný stav baterie projevovat hned několika způsoby. Jakými?

Jak poznat, že je čas na výměnu baterie v iPhonu?

  1. Rychle klesající procenta – Snad každý se již s tímto problémem setkal. Ráno vytáhnete iPhone z nabíječky se 100% kapacitou a u oběda již sháníte kabel, abyste baterii opět znova doplnili. Rychle klesající procenta jsou jedním z nejčastějším problémů a díky nim lze snadno poznat, že nastala ideální chvíle na výměnu baterie.
  2. Předčasné vypínání iPhonu – Stejně jako s rychle klesajícími procenty baterie, setkali jste se rozhodně i s předčasným vypnutím iPhonu. Například, jedete v tramvaji, na displeji vám svítí ještě krásných 20% baterie a najednou z ničeho nic se iPhone vypne. Po příchodu domů dáte iPhone do nabíječky a ten se okamžitě zapne na 20%. Jedná se o další silný indikátor problému s kondicí baterie, který nelze přehlédnout.
  3. Ukazatel kondice baterie – Otevřeme-li si nastavení v iPhonu, sjedeme kousek dolů, zvolíme Baterie a v ní podzáložku Kondice baterie, ukáže se nám Maximální kapacita. Obecně se doporučuje, pokud tento údaj klesne mezi 85-80% je ideální čas na výměnu baterie, klesne-li ještě níž, tak včera bylo pozdě a neprodleně navštivte iPhone servis. Upozornění, jedná se pouze o orientační ukazatel, nikdy nelze na 100% určit, kdy musíte vyrazit do servisu.
  4. Nafukování baterie – Ač se to může zdát jako sci-fi, i s tímto problémem se můžete setkat. Baterie uvnitř iPhonu se může začít lehce nafukovat a zespodu začne tlačit na displej. To může mít za následek prasknutí či vypouknutí displeje. Doporučujeme tedy rozhodně výměnu baterie neodkládat, abyste ve výsledku nemuseli řešit v iPhonu víc než jen jednu opravu.

Kde si nechat vyměnit baterii v iPhonu na počkání?

Na výměnu baterie v iPhonu můžete dorazit do iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz – Zde si můžete nechat vyměnit baterii na počkání za jedinečnou cenu. To ocení především uživatelé starší modelů iPhonů. Většinou výměna baterie zabere 15-20 minut maximálně. Baterie jsou samozřejmě podlepovány teplovodivými proužky, jako je tomu při výrobě u Applu. Baterie disponují stejnou kapacitou jako baterie originální. Na výměnu baterie v iPhonu se nemusíte objednávat předem, všechny baterie jsou skladem. Pokud se ovšem objednáte předem, získáte přednost před zákazníky, kteří dorazí bez objednání. iPhone není nutné před opravou mazat, všechna data zůstanou zachována.

Výměna baterie v iPhonu Tvrzenýsklo - 2

Dnes nejčtenější

.