Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

5 Minute Journal: Self-Care

V akci dnes pořídíte například aplikaci 5 Minute Journal: Self-Care, jejíž cílem je udělat váš život šťastnějším. V rámci tohoto programu si totiž budete zapisovat, za co jste každý den vděční, což vám obecně pomůže vás posunout vpřed. Zároveň se tak dá předejít depresím.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

todo mate – widget & watch

Hledáte nějakou vhodnou alternativu Poznámek a Připomínek? Jestli ano, mohla by vás potěšit dnešní akce na oblíbenou aplikaci todo mate – widget,reminder, s jejíž pomocí si můžete vytvářet například nákupní seznamy, seznamy s úkoly a další. Výhodou je pak automatická synchronizace mezi zařízeními, přičemž k vašim poznámkám se dostanete i z internetu. Potěšit dokáže i widget či aplikace pro Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Weather Gods

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Počasí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout velice oblíbený program Weather Gods. Tento nástroj vám totiž taktéž dokáže poskytnout detailní informace o samotné předpovědi počasí, což navíc doplňuje elegantním uživatelským prostředím.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.