Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Fine – Photo Editor

Aplikace Fine – Photo Editor slouží pro úpravu vašich fotografií. S pomocí tohoto nástroje získáte vcelku bohaté možnosti pro zmiňovanou úpravu, budete moci použít řadu předpřipravených efektů, pohrát si s křivkami, vyladit barvy a řadu dalších. Samozřejmě můžete na snímky i kreslit či přidat text.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tough Habits

Aplikace Tough Habits vás doprovodí na vaší cestě mimo vaši komfortní zónu a pomůže vám vytvořit si nové návyky, díky kterým se stanete lepším člověkem. Tough Habits si klade za cíl udělat z vás odolnější, silnější osobnost.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sky Guide

Zajímáte se o večerní oblohu a rádi byste věděli, co se kde nachází? S aplikací Sky Guide je to hračka. Stačí podržet vaše zařízení nad hlavou a hned budete vědět, co se nad vámi děje. Aplikace vám automaticky najde souhvězdí, planety, satelity a další vesmírná tělesa.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PicFrame

Aplikace PicFrame vám pomůže sestavit vaše fotografie a videa do skvělých koláží a sdílet je s vašimi přáteli a rodinou na sociálních sítích nebo prostřednictvím e-mailu. Své koláže můžete dle libosti doplnit o text, efekty, stínování, ale i hudební doprovod.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

PDF it All

Pokud častokrát pracujete s dokumenty v těch nejrůznějších formátech, možná by se vám mohla hodit aplikace PDF it All Document Converter. Tento nástroj totiž dokáže spolehlivě převést dokumenty z aplikací jako Word, Excel, PowerPoint a webové stránky do formátu PDF a navíc vám umožní výsledné PDF soubory upravovat a editovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

 My Sketch – Pencil Sketches

S pomocí aplikace My Sketch – Pencil Sketches můžete jednoduše proměnit iPad či iPhone ve váš osobní skicák. Jedná se tak o perfektní nástroj pro kreativní lidi, kteří rádi kreslí či malují. Díky tomuto programu si vaši tvorbu budete moci vytvářet i rovnou digitálně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

InsTake – for Instagram

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě Instagram, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci InsTake – for Instagram. S pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše repostovat příspěvky, videa i příběhy, kopírovat hashtagy a sledovat přehledy se sledujícími.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.