Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Už od představení iPhonu 8 disponují iPhony nejen přední, ale i zadní stranou ze skla. Riziko a šance poškození je tedy podstatně vyšší, než tomu bylo dříve u hliníkových šasí. O to více je nutné dbát na bezpečí iPhonu. Vím, bez obalu ten iPhone vypadá mnohem lépe, ale prohlédněte si všechny obaly na iPhone 13 níže, takový průhledný, tenký, gumový obal vás jistě nadchne..

PROČ POUŽÍVAT OCHRANNÝ KRYT NA IPHONE 13 (MINI, PRO & PRO MAX)

Tím nejdůležitějším faktorem, proč ochranné kryty na iPhone 13 používat je rozhodně ochrana před poškozením. Podívejte se někdy na ceník, kolik stojí vyměnit zadní strana u iPhonu 12. U iPhonu 13 to bude ještě více. Je tedy zbytečné šetřit pár stovek na ochranném krytu, když vás ve výsledku jeho absence může stát hned několik tisíc na následné opravě zadní strany. Navíc ochranné kryty na iPhone 13 mohou být i velice zajímavým designovým doplňkem, který ocení nejen dámy, ale i pánové.

TENKÉ, GUMOVÉ KRYTY NA IPHONE 13 (MINI, PRO & PRO MAX)

Osobně se mi tento obal líbí ze všech krytů nejvíce. Jeho tenké zpracování nenavyšuje rozměry telefonu, ani jeho hmotnost. Nechybí ani výstupky pro pohodlnější ovládání tlačítek po stranách iPhonu. Na zadní straně se nachází výřez, který je po straně vystouplý a vyztužený. Ten plní účel ochrany zadní kamery před poškozením. Přestože jsou čočky u nového iPhonu 13 (Pro) opravdu vysoké, obal je skvěle chrání. Vy se tak nemusíte bát položit iPhone na stůl zadní stranou dolů. Dokonale průhledné zpracování zaručuje zachování dokonalého designu, který Apple vytvořil. Obal je kompatibilní se 3D tvrzenými skly.

  • Cena pro čtenáře magazínu Letem světem Applem 199 korun

SILIKONOVÉ KRYTY NA IPHONE 13 (MINI, PRO & PRO MAX)

Velice populární ochranné kryty jsou vyrobeny ze silikonu, jejich povrch je tak velice příjemný, neklouže v ruce a dokáže ochránit iPhone i při větších nárazech a pádech. Silikonový obal na iPhone 13 je dokonale vizuálně zpracován. Vyráběn je hned v několika barevných provedeních. Po stranách nechybí potřebné výstupky pro ovládacích tlačítka, ani výřezy pro připojení nabíjecího kabelu, nebo pro tlačítko na přepínání vibrací. Čočky hlavní kamery jsou chráněny vyztužením. Uvnitř silikonového krytu se nachází semišová výstelka, díky které je chráněn iPhone i uvnitř. Obal je kompatibilní se 3D tvrzenými skly.

  • Cena pro čtenáře magazínu Letem světem Applem 359 korun

VYSOCE ODOLNÉ KRYTY NA IPHONE 13 (MINI, PRO & PRO MAX)

Ochranný kryt, který nadchne asi především pány. Vysoce odolný kryt pro iPhone 13, který disponuje průhlednou zadní stranou a vyztuženými kraji. Vyztužené hrany chrání iPhone proti poškození i při pádech a nárazech z vyšší výšky. Zároveň zůstává zachována dostupnost všech tlačítek a konektorů, jenž jsou nezbytné pro užívání iPhonu. Obal je kompatibilní se 3D tvrzenými skly. Samozřejmostí je i ochrana hlavní kamery a další komponentů.

  • Cena pro čtenáře magazínu Letem světem Applem 279 korun

SLEVA PRO ČTENÁŘE MAGAZÍNU LETEM SVĚTEM APPLEM

Pro čtenáře magazínu Letem světem Applem je připravený speciální slevový kód: LSA . Tato tři písmenka můžete uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Po jeho uplatnění vám bude z ceny odečteno 20%. Akce platí pouze do vyprodání zásob. Slevový kód je možné uplatnit i na nákup ochranných skel na iPhone a další produkty. Slevu je možné uplatnit i přímo na prodejně Tvrzenýsklo.cz

Vysoceodolný obal na iPhone 13 Pro - 3

Dnes nejčtenější

.