Zavřít reklamu

Diskuze k článku

Zpět na článek

    Přesně, ve fotografiich vyberu „jen vaše fotografie“ a po nějaké době se tam samo vrátí “ vaše a sdílené“. Navíc sdíleno s vámi nezobrazí všechny fotografie které jsou ve zprávě zobrazí se jen některé v mém případě asi 20 fotek, přitom když se podívám do zprávy a ke konkrétní osobě v sekci fotky je jich cca 150.

Vložte vlastní komentář

celý text

Související články

Dnes nejčtenější