Zavřít reklamu

Devítidílný seriál Squid Game není na Netflixu ani měsíc. Už stihl zboural několik rekordů ve sledovanosti a „nevinný seriál o dětských hrách“ se stal naprostým hitem, o němž všichni mluví. Za několik týdnů od premiéry stihl na tento hit zareagovat i herní průmysl. Už nyní tedy na iPhonu naleznete několik aplikací, jež nápadně připomínají ony disciplíny ze seriálu. Při jejich hraní je ale třeba brát v potaz skutečnost, že hry byly dělány skutečně narychlo. Časem bude hratelnost i grafika jistě daleko lepší.

All Chalenges – survival game

Tuto hru začnete hraním pláství, přičemž obtížnost není nikterak těžká. V podstatě se stačí jen průběžně dotýkat displeje. Poté vás čeká přetahovaná, kde musíte udržovat šipku v zeleném poli. Dále samozřejmě hraní kuliček, přeskakování skel a jednoduchá finálová hra. Poté se celý řetězec opakuje.

Hru All Chalenges – survival game stáhnete zde

K-Games Challenge

Začneme plástvemi. Hra začíná výběrem obrazce, který musíte obřezat jehlou. Následuje přetahovaná, jež vypadá graficky o něco lépe než v předchozím titulu. Poté cvrnkání kuliček, které už je o něco složitější, a například přeskakování skel, jež je zde ovšem uděláno po svém. Hra je povedenější než předchozí titul. Odradí vás ale nechutné množství reklam.

Hru K-Games Challenge můžete stáhnout zde

Dalogna Candy

Jedná se pouze o hru plástve. Je ale daleko složitější než v případě předešlých her. Zatímco tam vám postačí se pouze střídavě dotýkat obrazovky, zde už pohyb jehlou ovládáte vy sami. Nejedná se o nesplnitelný úkol. Jakmile si ale vytáhnete deštník, na první pokus jste nejspíš mrtví.

Hru Dalogna Candy můžete stáhnout zde

Dnes nejčtenější

.