Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Doors: Paradox

Téměř celou dobu jsme kráčeli po tenké hranici mezi chaosem a řádem – až do chvíle, kdy došlo k otevření záhadného portálu, a chaos převládl. Nyní je na vás, abyste se opět postarali o návrat pořádku, a jednoduché to rozhodně nebude. Hra Doors: Paradox nabízí pohlcující AR režim, nádhernou 3D grafiku a jedinečný herní zážitek.

Red Shoes: Wood Bear World

Hra Red Shoes: Wood Bear World přichází na iPhony. Vydejte se na dobrodružnou cestu, utkejte se se zákeřnými nepřáteli, a postupujte dál a dál na nové úrovně. Vylepšujte úroveň vaší postavy, získávejte čím dál větší sílu a lepší schopnosti, a staňte se tím, kdo zachrání celé království.

Squid Game

Zaujal vás strhující seriál Squid Games na Netflixu? Zopakujte si jeho příběh také v podobě hry na iPhonu. V tomto nekonečném originálním survivalu, inspirovaném stejnojmenným seriálem, vás čeká spousta zákeřných nástrah, pastí a náročných úkolů. Dokážete je zvládnout všechny?

Spooky Maze

Máte rádi bludiště? Ideálně ta strašidelná, temná? Pak vás zaručeně bude bavit také nová iOS hra s názvem Spooky Maze. Vaším úkolem bude dostat se ze záludného bludiště dříve, než vás temnota zcela pohltí. V nabídce jsou doslova tisícovky různých bludišť, takže se rozhodně nemusíte bát toho, že byste se začali nudit.

 

Thundersnow

Hledáte nějakou novou aplikaci pro předpověď počasí na vašem iPhonu nebo iPadu? Můžete vyzkoušet Thundersnow – jednoduchou, ale velice spolehlivou aplikaci, která vám vždy poskytne přesně ty informace, které potřebujete. Použití aplikace Thundersnow je velice jednoduché, aplikace se může pochlubit také velmi přehledným uživatelským rozhraním.

Dnes nejčtenější

.