Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Dracula Untold

Než se stal Drákulou, byl Vladem III., vládcem malé zemičky jménem Transylvánie, která se krčila ve stínu mocné osmanské říše. Dobře věděl, že jakýkoli odpor proti silnému sousedovi by znamenal jeho konec. Když ho však sultán „požádá“, aby mu poslal tisíc chlapců včetně jeho vlastního syna coby čerstvé rekruty do armády, rozhodne se neuposlechnout. Aby porazil zlo a odvrátil nevyhnutelné, spojí se se zlem mnohem větším. Stane se Drákulou. Nezničitelným démonem, který je schopný porážet obrovská vojska, ale který zároveň ztrácí ty, jež svým zoufalým aktem zachránil. Své nejbližší.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Dracula Untold pořídíte zde.

Balerína

Félicie je mladá osiřelá dívka, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Balerína je zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech.

  • 129,- zakoupení
  • Čeština

Film Balerína pořídíte zde.

USS Indianapolis: Boj o přežití

Druhá světová válka se chýlí ke konci a válečná loď USS Indianapolis zatím tajně přepravuje jednu ze dvou atomových bomb, které by mohly ukončit válečné běsnění. Japonci však těžký křižník napadli a potopili. Mise USS Indianapolis byla utajovaná tak přísně, že loď nikdo nepohřešoval a informace o jejím napadení byla zveřejněna až o čtyři dny později. Téměř 300 členů posádky z celkového počtu 1197 ihned utonulo. Zbývající přeživší z USS Indianapolis uvízli ve vodách Filipínského moře, kde trpěli hladem, žízní, teplem a halucinacemi, zatímco se bránili neúprosným útokům žraloků. Strádání, které trvalo pět dní, přežilo jen 317 mužů.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film USS Indianapolis: Boj o přežití pořídíte zde.

Je prostě báječná

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabella je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Je prostě báječná pořídíte zde.

District 9

Lidstvo se po staletích plných nejistoty a pochybností dočkalo jasného důkazu o existenci mimozemské civilizace. Před více než 20 lety přiletěli na Zemi mimozemští uprchlíci, kteří lidstvo překvapili svou neútočnou povahou a pasivitou. Přistáli v Johannesburgu, kde je tamní vláda uvěznila v oblasti District 9. Dohlíží na ně organizace MNU. Ta tuší vysoký finanční potenciál, pokud dokáže zprovoznit jejich zbraně aktivované mimozemskou DNA. Jeden z agentů MNU, Wikus Van De Merwe (Sharlto Copley), se dostane do kontaktu s neznámou látkou a začne se mu měnit DNA. Záhy se stává nejhledanějším mužem planety. Je klíčem k odhalení tajů mimozemské technologie. Film byl moninován na čtyři Oscary za nejlepší film, scénář, vizuální efekty, střih.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Čeština

Film District 9 pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.