Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Lákají vás nové Apple Watch Series 7 a žijete na Slovensku? Pak neváhejte a tyto hodinky si objednejte u tamního Apple Premium Resellera iStores. I ten totiž počínaje dneškem odstartoval předobjednávky nových Apple Watch, jejichž prodeje jsou naplánované na příští týden – tedy 15. říjen od 8:00. 

Nové Apple Watch Series 7 mají rozhodně čím zaujmout. Hodinky například mírně povyrostly a to z dřívějších 40 a 44mm na 41 a 45mm, přičemž upgradu se dočkaly i rámečky u jejich displeje. Ty jsou nyní výrazně užší, díky čemuž působí hodinky celkově modernějším dojmem. Budete-li pak přecházet ze Series 3, čeká více než 50 % větší displej, což už je opravdu znát. Další zajímavou vychytávkou je třeba podpora rychlonabíjení, díky kterému budete schopni hodinky nabít z 0 na 80 % za pouhých 45 minut. Sledujete-li si spánek, vězte, že na 8 hodin jeho sledování stačí nabíjet hodinky pouhých 8 minut. Jedná se tedy o skutečně parádní rychlost, kterou rozhodně oceníte. Hodinky toho ale nabízí mnohem víc. 

PR-AWS7-preorder2

Pokud tedy nad novými Apple Watch Series 7, rozhodně s předobjednávkou nemeškejte. Dopřát si je u iStores.sk můžete už 429 Euro, nebo na splátky od 11 Euro měsíčně. 

Dnes nejčtenější

.