Zavřít reklamu

Sluchátka AirPods Pro a Max se s příchodem nového firmware 4A400 na začátku tohoto týdne nenaučila jen hlubší integraci do sítě Najít, ale taktéž dostala upgrade režimu propustnosti. Pokud jej tedy hojně využíváte pro to, abyste nemuseli sluchátka v případě, že na vás někdo hovoří sundávat, firmware vás jistojistě potěší. 

Na WWDC se Apple chlubil novinkou ve formě funkce Conversation Boost nebo chcete-li zesílení konverzace. Jak už její název napovídá, hlavní doménou této funkce je zvýraznění hlasu lidí ve vašem okolí, kteří na vás hovoří před ostatními zvuky daného místa. Díky tomu se tak režim propustnosti stane daleko využitelnějším, jelikož v jeho dřívější podobě zesiloval de facto vše v blízkosti uživatele nehledě na to, zda se jednalo o hlasy či jen náhodné zvuky ulice. Je nicméně třeba dodat, že aby zesílení konverzace fungovalo, je třeba jej nejprve zaktivovat. 

Jak zaktivovat zesílení konverzace u AirPods

  1. Jděte do NastaveníZpřístupněníAirPody
  2. Zvolte Zvuková nastavení přizpůsobení
  3. Zvolte Přizpůsobení sluchátek
  4. Aktivujte Přizpůsobení sluchátek a dále zvolte Vlastní nastavení zvuku
  5. Sjeďte dolů a aktivujte Zesílení konverzace

Jakmile všechny tyto kroky učiníte, při aktivaci režimu propustnosti u AirPods Pro a Max se vám již vždy zaktivuje i zesílení konverzace, takže byste měli hlasy z vašeho okolí daleko lépe slyšet. Funkci jsme testovali už i my v redakci a musíme uznat, že rozdíl mezi aktivním a neaktivním zesílením konverzace je poměrně výrazný. 

Dnes nejčtenější

.