Zavřít reklamu

Pokud na svých iPhonech hrajeme hry, většinou v nich jde nějakým způsobem o výhru, ať už se jedná o porážku nepřítele, nasbírání co největšího počtu bodů, umístění na první příčce v závodech nebo třeba vyřešení co možná nejvyššího počtu hádanek. Někdy si ale chceme zahrát jen tak pro relaxaci, bez řešení složitých hádanek, závodění nebo soupeření. Pokud i vy hledáte hru, ve které nepůjde o nic jiného než o uvolnění a odreagování, můžete si zkusit vybrat z našeho seznamu.

Tsuki Adventure

Hlavní hrdina této hry žil zpočátku stresujícím, chaotickým, hektickým životem. Vy jej ale budete doprovázet na jeho zcela novém dobrodružství, kdy se spolu s ním vydáte na cestu úchvatnými krajinami, poznáte nové přátele i nová místa, a budete se věnovat činnostem, které vás doslova pohladí po duši. Hra Tsuki Adventure se může pochlubit originální, líbivou grafikou, pozvolným tempem i scenériemi, které vás rozhodně neomrzí.

Hru Tsuki Adventure stáhnete bezplatně zde.

Monument Valley

Monument Valley je hra, která sklízí chválu nejen ze strany samotných uživatelů, ale také odborníků a novinářů. V této hře vás čeká putování se spící princeznou po unikátních stavbách v prostředí, které vás zaručeně okouzlí. Jakmile hru dohrajete, budete se do ní zajisté chtít pustit znovu a znovu, a opět dovést princeznu v bezpečí a spolehlivě do cíle. Monument Valley má nejen působivou grafiku, ale také soundtrack, který dokonale dokresluje její atmosféru, a který bude nejlépe znít z kvalitních sluchátek.

Hru Monument Valley stáhnete za 99 korun zde.

Food Truck Pup

„Je nesmírně uklidňující vidět shibu inu, jak dělá palačinky a stará se o zákazníky,“ prohlásil v jedné z internetových diskuzí jeden z fanoušků hry Food Truck Pup. Každý má o relaxační hře trošku jiné představy, a někomu může tento typ hry opravdu připadat uklidňující. Můžete se těšit na roztomilou, mírně retro grafiku, milé pejsky a poklidné tempo, které vás v žádném případě nebude nijak stresovat. Kromě výroby palačinek si můžete vyzkoušet také rozdávání letáků, oblékání čtyřnohých zaměstnanců a mnoho dalšího.

Hru Food Truck Pup stáhnete bezplatně zde.

Grand Mountain Adventure

Pokud vás neděsí sníh a nemáte fobii z výšek, určitě se odreagujete také ve hře Grand Mountain Adventure. Budete zde objevovat nádhernou horskou zasněženou krajinu, po které se budete projíždět na snowboardu. Sice se zde jízdě na čas tak úplně nevyhnete, rozhodně se ale nemusíte obávat, že by šlo o bezhlavé zběsilé závodění. Svou jízdu si zde patřičně vychutnáte.

Hru Grand Mountain Adventure stáhnete bezplatně zde.

Journey

Hry z dílny Annapurna Interactive jsou vždy sázkou na jistotu. Pokud se chcete odreagovat a odpočinout si, můžete spolehlivě sáhnout po titulu Journey. V této hře vás čeká objevování starodávného světa, putování přes ruiny a nekonečné pouště a objevování dávných tajemství. Můžete hrát sami, nebo spolu s dalším hráčem, a kochat se nádhernými scenériemi. Podobně jako výše zmíněná Monument Valley se i hra Journey může pochlubit povedeným, úchvatným soundtrackem.

Hru Journey stáhnete za 129 korun zde.

Bonus: Hry od Amanita Design

Pro řadu uživatelů jsou synonymem pro relaxační hry tituly od tuzemského studia Amanita Design. Vzhledem k tomu, že her od Amanita Design je více, a že někteří hráči považují hádanky v těchto hrách za zapeklité, jsme se rozhodli tyto tituly zařadit do bonusu. Z dílny Amanita Design stojí rozhodně za vyzkoušení Samorost, Chuchel nebo Machinarium.

Hry od Amanita Design stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.