Zavřít reklamu

Jako téměř každý týden vám i nyní předkládáme novinky, které se v nedávné době objevily na Netflixu. Venku už je poměrně sychravo, což k povalování se u televize přímo vybízí. i tento týden Netflix přidal několik zajímavých novinek, které si rozhodně zaslouží divákovu pozornost. Pojďme tedy na ně.

Britney vs. Spears

Novinářka Jenny Eliscu a dokumentaristka Erin Lee Carr přinášejí pohled na boj slavné zpěvačky Britney Spears, která se snaží dostat z opatrovnictví svého otce (v době psaní tohoto článku se jí již podařilo z opatrovnictví vymanit). V dokumentu jsou rozhovory a nové důkazy, které na celý příběh dávají zcela nový pohled. Pokud jste kauzu nějakým způsobem sledovali, bude se vám dokument pravděpodobně zamlouvat.

Kaštánek

Mladá žena je nalezena mrtvá na kodaňském hřišti. Na místě činu se nalezne postavička z kaštanů, na které jsou otisky prstů dívky, která je již nějakou dobu mrtvá. Seriál má šest epizod a užít si jej můžete i s českým dabingem. Seriál má prozatím výborná hodnocení.

Zní to jako láska

Mále-li rádi romantické komedie, jste na správné adrese. Hlavní hrdince se konečně začalo dařit v práci, jenže do Madridu dorazí její bývalý přítel, který jí kdysi zlomil srdce. Film, který fanoušky žánru rozhodně zaujme.

Vědátorka Ada Twistová

Během víkendu může nastat situace, kdy si budete chtít odpočinout od vašich ratolestí. Tento šestidílný animovaný seriál vypráví o zvídavé malé dívce a jejich kamarádech.

Hra na oliheň

Pokud naše tipy na Netflix čtete pravidelně, pravděpodobně jste tento seriál zaznamenali již v minulém týdnu. Za tu dobu jsem o něm moc slyšel a nešlo jinak, než jej prostě zhlédnout. Naprostá pecka a adept na netflixový seriál roku, který už nyní překonal několik rekordů ve sledovanosti.

Dnes nejčtenější

.