Zavřít reklamu

Je pátek 24. září krátce po 8. hodině ranní, což ve světě Applu znamená jediné – první jablíčkáři mají již v rukou novou generaci iPhonů. I nám se podařilo do redakce pár nových kousků dostat a stejně jako každý rok se proto s vámi podělíme o vše zajímavé. Jako již tradičně začneme unboxingem, na který navážeme zanedlouho prvními dojmy z novinek a s odstupem několika dní i recenzemi. Po rozbalení iPhonu 13 v červeném kabátku se nyní podíváme na iPhone 13 Pro.

Pokud jste před pár minutami četli náš unboxing iPhonu 13, následující řádky pro vás budou zřejmě poněkud nudné. Nikoliv však kvůli nám, nýbrž kvůli Applu. Pravdou totiž je, že se krabička iPhonu 13 od té pro 13 Pro takřka neliší. Jediným výraznějším rozdílem je barva, která je v případě řady Pro černá namísto bílé. Samozřejmostí je pak i jiný telefon vyobrazený na horním víku krabičky spolu s jinou barvou bočních nápisů a log. K dispozici máme konkrétně bílou variantu, takže jsou boční nápisy logicky bílé. Balení se shoduje i v absenci průhledné folie chránící krabičku před jakýmkoliv poškozením. či předčasným rozbalením.

Jakmile víko z krabičky odejmete, objeví se před vámi přímo nový iPhone, konkrétně pak jeho záda. Jeho displej je kryt papírovou folií, která z něj lze sloupnout stejně snadno jako dříve folie plastová. Pod telefonem se pak skrývá čtivo spolu s jehlou na SIM, samolepkou a samozřejmě i metrovým USB-C/Lightning kabelem. Balení tedy rozhodně nepřekvapí a na novém iPhonu je zřejmě tou nejnudnější částí.

Dnes nejčtenější

.