Zavřít reklamu

Po ranní zásilce iPhonů 13 a 13 Pro dorazila před malou chvílí do redakce i zásilka s iPhonem 13 Pro Max – konkrétně pak v nové horsky modré barevné variantě. Pojďme si tedy společně rozbalit i ten a užít si tak pocit, který jablíčkáři zažívají zpravidla jen jednou ročně. 

Krabička iPhonu 13 Pro Max se od té, ve které dorazil ráno iPhone 13 Pro designově neliší – tedy samozřejmě vyjma barevné varianty iPhonu, který je vyobrazen na jejím víku, spolu s jinou barvou nápisů a loga Applu po bocích krabičky. V čem se však krabičky liší a to dost zásadně, je jejich rozměr a hmotnost. Z hlediska rozměrů se až o takový extrém nejedná, ale hmotnost už je poměrně vysoká. Ostatně, samotný telefon váží dobrých 238 gramů, což je o 35 gramů více než kolik váží iPhone 13 Pro. Počítejte tedy s tím, že vám do ruky přistane solidní cihlička. 

Od iPhonu 13 Pro se u Maxe neliší ani obsah balení. Těšit se tedy můžete na metrový USB-C/Lightning kabel spolu s manuály, nálepkou či jehlou na SIM kartu. Veškeré další příslušenství je tedy třeba dokoupit, potažmo využít starší kousky. 

iPhone 13 Pro Max lze zakoupit například u Mobil Pohotovost

Chcete nový iPhone 13 nebo iPhone 13 Pro koupit co možná nejvýhodněji? Pokud u Mobil Pohotovosti upgradujete na nový iPhone, získáte za svůj stávající telefon nejlepší výkupní cenu. Novinku od Applu si také můžete snadno pořídit na splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu. Více na mp.cz.

Dnes nejčtenější

.