Zavřít reklamu

Švédský obchodní řetězec IKEA je proslulý nejen prodejem nábytku, dekorací a doplňků pro bydlení, ale také prvků smart home a nabíjecího příslušenství. Právě produktová řada nabíjecího příslušenství bude již brzy obohacena o velmi zajímavou podložku pro bezdrátové nabíjení. Minimalistická nabíjecí podložka Ikea Sjömärke zaujme nejenom svým designem.

Cena nové podložky pro bezdrátové nabíjení byla stanovena na 40 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 860 korun, což je vzhledem k funkci i designu velmi příjemné. Zajímavý je také způsob umístění této podložky. V zájmu úspory místa i zachování estetického dojmu se Ikea Sjömärke připevní pod desku stolu. Nabíjecí podložka Ikea Sjömärke má spatřit světlo světa v průběhu příštího měsíce, na některých stránkách společnosti IKEA je ale již uvedená, pouze u ní najdete zmínku o momentální nedostupnosti. Nabíjecí podložku Ikea Sjömärke jednoduše umístíte na spodní stranu desky stolu, nočního stolku nebo třeba poličky, na samotný povrch nábytku pak položíte zařízení, které chcete nabít.

IKEA uvádí, že nabíječka tímto způsobem funguje s naprostou většinou materiálů s výjimkou kovů. Součástí balení je také síťový adaptér a kabel o délce necelých dvou metrů, podložka jako taková je opatřená vysoce kvalitní oboustrannou lepicí páskou pro snadné umístění pod nábytek. Představu o tom, kam přesně máte umístit svůj smartphone, si zase můžete udělat díky speciálním samolepkám pro snazší orientaci. V nabídce na českých webových stránkách obchodního domu IKEA se v době psaní tohoto článku zatím podložka pro bezdrátové nabíjení Ikea Sjömärke neobjevila, to ale nemusí nutně znamenat, že by se u nás neměla začít prodávat. V současné chvíli je možné v IKEA zakoupit několik dalších druhů nabíjecího příslušenství nejen pro iPhone.

Dnes nejčtenější

.