Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Make Top 25 Playlist

Posloucháte často hudbu prostřednictvím hudební streamovací služby Apple Music a chtěli byste si sestavit žebříček pětadvaceti vašich nejposlouchanějších skladeb? K tomuto účelu můžete skvěle využít zkratku s názvem Make Top 25 Playlist. Jak název napovídá, jedná se o užitečný nástroj, s jehož pomocí si během pár vteřin vytvoříte vaši vlastní Apple Music hitparádu.

Zkratku Make Top 25 Playlist stáhnete zde.

Message This Song

Nedílnou součástí iOS zařízení je také aplikace Shazam. Jejím prostřednictvím můžete nejen snadno a rychle identifikovat právě přehrávanou skladbu, ale také ji třeba nasdílet různými obvyklými způsoby. V případě, že se vám nechce pro tyto účely pokaždé spouštět Shazam a poté se pouštět manuálně do sdílení, můžete využít zkratku s názvem Message This Song, která tyto úkony zvládne podstatně rychleji a zcela sama.

Zkratku Message This Song stáhnete zde.

Random Number Generator

Sázíte Sportku nebo jinou loterii, případně zkrátka potřebujete z jakéhokoliv důvodu vygenerovat zcela náhodná čísla? Můžete pro tyto účely efektivně využít třeba zkratku s názvem Random Number Generator. Ve výchozím nastavení vám tato zkratka během pár vteřin automaticky vygeneruje náhodné číslo v intervalu od 1 do 100. Jednotlivé parametry zkratky si ale můžete snadno přizpůsobit v jejím nastavení.

Zkratku Random Number Generator stáhnete zde.

Playlist Converter

Přecházíte z hudební streamovací služby Spotify do Apple Music a chtěli byste si snadno a rychle převést také všechny vaše seznamy skladeb? Se zkratkou jménem Playlist Converter to nebude žádný problém. Pro jistotu upozorňujeme, že doba, po kterou bude zkratka provádět převod, závisí na tom, kolik skladeb obsahuje daný seznam skladeb. Pokud si přejete převádět seznamy skladeb mezi jinými službami, můžete využít návod z tohoto článku.

Zkratku Playlist Converter stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.