Zavřít reklamu

Včera se odehrála podzimní Apple Keynote 2021. Jak je již několik let zvykem, cupertinská společnost na ní představila řadu svých hardwarových produktů. Kromě iPhonů řady 13 nebo nového iPadu a iPadu mini se jednalo také o Apple Watch Series 7. Spolu s hardwarovými novinkami vydal Apple také četné příslušenství, a k novému modelu Apple Watch je nyní kromě řemínků možné zakoupit také nový USB-C nabíjecí kabel. V čem se liší od nabíjecího příslušenství pro předchozí generace?

Mezi vlastnosti, kterými se mohou pochlubit nové Apple Watch, patří nejen delší výdrž baterie, ale také rychlejší nabíjení. Jeho podporu nabízí také nový nabíjecí kabel, který můžete již nyní zakoupit na oficiálním e-shopu společnosti Apple. Magnetický rychlonabíjecí USB-C kabel lze na webu Applu zakoupit za 890 korun s dodáním do jednoho dne. Na možnost zakoupení samotných Apple Watch si sice budeme muset ještě nějakou tu chvíli počkat, nabíjecí kabel si ale můžete pořídit již s předstihem. Díky tomuto příslušenství je možné nabít Apple Watch Series 7 až o 33 % rychleji než standardní Apple Watch, a na 80 % nabití baterie se dostanete během pouhých pětačtyřiceti minut. Apple v souvislosti se svými novými Apple Watch s efektivnějším nabíjením uvádí, že chtěl, aby byl tento proces pro uživatele co nejjednodušší.

Rychlejší nabíjení je u Apple Watch Series 7 zajištěné díky pozměněné a vylepšené architektuře. Prodej Apple Watch Series 7 bude oficiálně zahájen ještě v průběhu tohoto podzimu, přesné datum ale zatím není známo. Podle dřívějších spekulací by se nicméně nové Apple Watch mohly teoreticky začít prodávat ještě v průběhu tohoto měsíce.

Dnes nejčtenější

.