Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Včerejší premiéra nových iPhonů 13 přinesla jedno výrazné pozitivum. Apple totiž pořádně zlevnil všechny starší iPhony. A levnější je nejenom loňský iPhone 12 nebo iPhone 12 Pro, ale také iPhone 11 a iPhone SE. Ceny klesly o tisíce korun, tak se pojďme podívat, jak vypadá aktuální cenová nabídka.

Nové iPhony 13 jsou na tuzemském trhu nejlevnější z celé Evropské unie. To se samozřejmě odrazilo i na cenách starší modelů, jejich ceny po včerejším eventu výrazně padly. Například loňský iPhone 12 mini koupíte už za 16 990 Kč. Lákavý je také iPhone SE (2020), ten totiž koupíte už za 11 690 Kč. Kompletní ceny všech iPhonů najdete přímo zde, startovací ceny pro jednotlivé modely jsme pak přehledně vypsali níže.

Pokud si nový iPhone teď koupíte u Mobil Pohotovosti, dostanete k němu zdarma automaticky prodlouženou záruku na 3 roky. Telefon si také můžete koupit na splátky bez jakéhokoli navýšení. A pokud zároveň prodáte i svůj starý telefon, čeká na vás o 15 % vyšší výkupní cena.

Dnes nejčtenější

.