Zavřít reklamu

Už v úterý budeme znát podobu nových iPhonů. Fanoušci značky Apple se vyznačují nedočkavostí a fantazírováním. Po dobu celého roku jsme tak mohli sledovat všemožné uživatelské koncepty. Ačkoli poslední dobou již designéři vycházeli ze střízlivějších spekulací, z počátku byli někteří až přehnaně optimističtí a slibovali si od nadcházející generace iPhonů vše možné. Některé koncepty byly tedy naprosto šílené. Posuďte sami.

1. Bláznovství, ale pěkné

Tento koncept by se dal označit za iPhone budoucnosti. Autoři totiž na zadní stranu vedle fotoaparátu přidali další displej, jenž by sloužil k zobrazování notifikací. Pokud ještě přidáme čtyři fotoaparáty a absenci konektoru, jedná se o dokonalé sci-fi.

2. Plotna coby zadní fotoaparát

V tomto uživatelském konceptu si designér představoval iPhone 13 jako zařízení bez notche a se čtveřicí zadních fotoaparátů. Uprostřed nich se pak nachází blesk, pod nimi pravděpodobně opět LiDAR. Jelikož po představení téměř každého produktu se objeví vtipálci zesměšňující design, zde by to asi schytal právě zadní fotoaparát, který nápadně připomíná plotnu.

3. Absence konektoru a Touch ID v displeji

Už z nadpisu může být zřejmé, že tu opět měl někdo hlavu v oblacích. Znova se jedná o design, který pravděpodobně v úterý uvidíme, ovšem za předpokladu, že si z konceptu odmyslíme absenci Lightning konektoru a Touch ID v displeji. Jinak se jedná o další skvělou práci.

4. Touch ID, které by se hodilo

Opět můžeme říct, že design asi odpovídá tomu, co můžeme čekat. Otazník visí nad 120 Hz displejem. Dále se jako nesmysl jeví přítomnost Touch ID v bočním tlačítku, ačkoli by v období roušek bylo jistě ku prospěchu.

5. Velký návrat

Ačkoli nebyl v tomto směru ani náznak spekulací, objevily se i koncepty iPhonu 13C. Mělo by se jednat o klasický iPhone 13, ovšem s barevnými plastovými zády. Tedy stejná strategie, kterou Apple razil před lety u iPhonu 5C.

Dnes nejčtenější

.