Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Tentokrát si přijdou na své příznivci cvičení s Apple Watch nebo třeba ti, kteří svůj iPhone často a rádi využívají k tvorbě nejrůznějších poznámek. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším. Než vyzkoušíte samotné aplikace, vyzkoušejte také relax v domácím wellness centru.

Zones for Training

Pokud při cvičení používáte také své Apple Watch, zcela jistě oceníte aplikaci Zones for Training. Tento šikovný fitness pomocník umí sledovat intenzitu vašeho cvičení a vše potřebné vizualizovat na displeji vašeho iPhonu tak, aby pro vás byly příslušné informace co možná nejužitečnější a nejsrozumitelnější. Abyste při každé kontrole vašich přehledů nemuseli otevírat samotnou aplikaci, můžete využít widgety pro plochu vašeho iPhonu.

Agenda

Aplikace Agenda posouvá pořizování poznámek a dalších podobných druhů textů na vašem iPhonu na zcela jinou úroveň. Nabízí možnost efektivního a kreativního vytváření poznámek, jejich správu, úpravu a sdílení. Poznámky můžete propojit s daty z vašeho kalendáře, třídit je do kategorií a skupin, a mnoho dalšího. Příjemným bonusem je pak možnost umístění widgetů s vybranými texty na plochu vašeho iPhonu.

Calm

Zpomalit, zklidnit se a relaxovat potřebuje každý z nás. Aplikace Calm patří na App Storu mezi nejpopulárnější nástroje pro meditaci, relaxaci a lepší spánek. Můžete si zde poslechnout příběhy pro lepší usnutí, využít meditační a relaxační cvičení pro uvolnění, snížení stresu a úzkosti, nebo se třeba dozvědět užitečné novinky, týkající se péče o vaše duševní zdraví. Aplikace Calm také nabízí možnost umístění widgetů na plochu iPhonu.

YAZIO

Ještě se vám nepodařilo najít tu správnou aplikaci pro záznam stravy, počítání kalorií a sledování příjmu makroživin? Můžete využít YAZIO, která vám kromě těchto funkcí nabízí také řadu užitečných tipů a rad pro zdravější životní styl, možnost vytvoření vlastního osobního plánu stravování a cvičení, možnost záznamu váhy a sledování vašich pokroků – a samozřejmě také přehledné widgety pro plochu vašeho iPhonu.

Unwind – Mindful Breathing

V našem dnešním přehledu widgetů figuruje kromě výše uvedené Calm ještě jedna aplikace, s jejíž pomocí můžete dosáhnout většího klidu, snížit svůj stres a zlepšit své fyzické i duševní zdraví a celkovou odolnost. Aplikace Unwind – Mindful Breathing vás naučí správné dechové techniky pro každou příležitost, ať už se potřebujete poránu pořádně probrat, snížit úzkost a stres v průběhu dne, nebo se večer patřičně uvolnit a lépe usnout.

Dnes nejčtenější

.