Zavřít reklamu

Prázdniny jsou už za námi a řada z vás se tento školní či akademický rok jistě chystá zasednout zpět do tříd, učeben a přednáškových sálů. Abychom vám návrat ke studiu alespoň trochu ulehčili, připravili jsme si pro vás minisérii, v jejímž rámci vám nabídneme vždy po pěti aplikacích pro jednotlivé operační systémy od Applu. V tomto článku se zaměříme na Apple Watch.

MiniWiki

Spoléháte se i při studiu – ostatně asi jako většina ostatních lidí – kromě jiného také na neocenitelný a bezplatný zdroj informací, kterým je webová encyklopedie Wikipedia? Pak na svých Apple Watch určitě oceníte aplikaci s názvem MiniWiki. Díky MiniWiki si budete moci na vašem zápěstí zobrazit jednotlivé články z Wikipedie a vyhledávat potřebné informace. Aplikace je samozřejmě přizpůsobena drobnému displeji chytrých hodinek od Applu.

Aplikaci MiniWiki stáhnete bezplatně zde.

Calcbot

Na Apple Watch sice od jisté doby nechybí nativní Kalkulačka, ta je ale pro řadu uživatelů z různých důvodů nevyhovující. Pokud se do této skupiny řadíte i vy, určitě oceníte aplikaci s názvem Calcbot. S její pomocí můžete na vašich chytrých jablečných hodinkách provádět nejrůznější výpočty, provádět převody jednotek, počítat s procenty a mnoho dalšího. Calcbot je ve své základní verzi zdarma, za vybrané pokročilé funkce si budete muset připlatit.

Aplikaci Calcbot stáhnete bezplatně zde.

Class Timetable

Chcete mít přehled o rozvrhu vašich hodin nejen na iPhonu, ale také na Apple Watch? Pak je pro vás ideálním řešením aplikace s názvem Class Timetable. I na drobném displeji Apple Watch vám nabídne dokonalý přehled o všem, co vás v souvislosti s vaším studiem čeká, a vy si tak můžete být jisti, že nepropásnete nic důležitého. Svůj rozvrh budete mít díky Class Timetable vždy po ruce, a snadno se v něm zorientujete.

Aplikaci Class Timetable stáhnete bezplatně zde.

Připomínky

Aplikací pro připomínky je plný App Store. Proč ale procházet obchod s aplikacemi, když vám samotný Apple nabízí v tomto směru opravdu výkonný nástroj? Nativní Připomínky od Applu jsou multiplatformní, rozumí si se Siri, nabízí možnost chytrého zadávání hlasem, a na vašich Apple Watch fungují zkrátka skvěle. Je jen na vás, k jakému přesnému účelu je budete při vašem studiu využívat.

Aplikaci Připomínky stáhnete bezplatně zde.

Flashcards by NKO

Vyhovuje vám procvičování učiva za pomoci „paměťových kartiček“? Pokud si na své Apple Watch stáhnete aplikaci s názvem Flashcards by NKO, můžete si být jisti tím, že své kartičky budete mít vždy po ruce při jakékoliv příležitosti. Trénovat tak můžete třeba cestou do školy, při čekání na další přednášku, nebo ve frontě. Aplikace je multiplatformní, takže pro lepší pohodlí můžete k tvorbě a správě kartiček využít třeba váš iPad.

Aplikaci Flashcards by NKO stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.