Zavřít reklamu

Kreativní mašinerie komiksového vydavatelství Marvel se začíná znovu rozbíhat na plné obrátky. Po pauze, způsobené pandemií, se začínají na televizních obrazovkách a plátnech kin objevovat první vlaštovky zvěstující návrat k normálu (i když pokud jste viděli trailer na nový film se Spider-Manem, tak sami dosvědčíte, že ten normál asi nebude moc normální). A mezi novou vlnou marvelovského obsahu samozřejmě nesmí chybět ani nové mobilní videohry. Tentokrát jde o projekt studia Netmarble Marvel Future Reviolution. Ten si nyní můžete z App Storu v předstihu stáhnout před jeho zítřejším oficiálním vydáním.

Hra, která měla původně vyjít až na konci září, zažila nevídaný posun do dřívějšího termínu. Akčního RPG s obrovským otevřeným světem se tak dočkáme už zítra, 25. srpna. Ve hře se dočkáte množství známých postav z jiných mediálních děl. Jmenujme například Red Skulla, Green Goblina a Barona Mordo na straně padouchů nebo Doktora Strange, Iron Mana či Spider-Mana na straně superhrdinů. Obě strany se pak nelítostně rvát v soubojích dvou týmů po deseti členech v Omega módu, nebo dostanete možnost na valstní pěst cestovat světem a řešit různé úkoly.

Možnost stáhnout si hru s předstihem se jistě hodí i vzhledem k tomu, že to není žádný trpaslík a bude v zařízení vyžadovat přes čtyři gigabajty volného místa. Během stahování dat si ale díky tvůrcům můžete krátit čas originální minihrou. Pokud se nemůžete dočkat, až se ponoříte do světa známých hrdinů, zamiřte na stránku hry v App Storu.

Dnes nejčtenější

.