Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zubní hygiena je nedílnou součástí našich každodenních životů a rozhodně nestojí za to ji zanedbávat. Po čase se totiž mohou objevit problémy, které vás potrápí nejen téměř nezvládnutelnou bolestí, ale zároveň dokážou provětrat i vaši peněženku. Asi tedy nemusíme zdůrazňovat, že čištění zubů přinejmenším dvakrát denně je zkrátka nevyhnutelnou činností. Přesto však existuje praktický způsob, jak zubní hygienu povznést na zcela novou úroveň, a to konkrétně použitím Oclean W10 Water Flosser.

Oclean W10 Water Flosser aneb perfektní zubní sprcha

Takzvaná zubní sprcha je geniálním doplňkem ke klasickému či chytrému kartáčku. Prostřednictvím dostatečného tlaku dokáže pročistit mezizubní prostory a zbavit je tak zubního plaku a zbytků jídla. Těchto schopností využívá i sprcha Oclean W10 Water Flosser, která je navíc posouvá na zcela novou úroveň. Dokáže totiž ohromit především svými vlastnostmi. Konkrétně se zvládne postarat o 1400 pulzů za minutu, přičemž vodní tryska o průměru 0,6 mm lze nesmírně snadno nasměrovat do potřebných míst.

Speciální režimy pro každou příležitost

Pro pokrytí co nejvyššího množství potřeb je Oclean W10 Water Flosser vybaven hned pěti skvělými režimy. Nabízí tedy standardní mód pro každodenní čištění, intenzívní mód pro každodenní důkladné čištění, pulzující mód pro každodenní hloubkové čištění, jemný mód pro lidi s problematickými dásněmi a v závěru ještě vlastní režim přizpůsobitelný aktuálním potřebám.

Oclean W10 Water Flosser

Vyměnitelné trysky

Režimy samozřejmě nejsou to jediné, co slouží k přizpůsobení samotné zubní sprchy. Tento model od Oclean totiž nadále nabízí 4 odlišné trysky pro různé potřeby. S jejich pomocí můžete čistit nejen mezizubní prostor, ale mohou přijít vhod například lidem s rovnátky, k vyčištění jazyka, anebo k ošetření dásní.

Řada dalších možností

Tady to však ještě zdaleka nekončí. Zubní sprše pak nechybí ani praktický časovač či voděodolnost dle krytí IPX7. Potěšit ještě dokáže i samotná úchytka, která je totiž pogumovaná a vcelku prakticky se s ní proto zachází. Aby toho nebylo málo, tak je i kompletně odnímatelná a její součástí je i 200ml nádobka na vodu.

Oclean W10 Water Flosser

Na míle před konkurencí

Za zmínku také rozhodně stojí doslova dechberoucí výdrž baterie. V pohotovostním režimu totiž Oclean W10 Water Flosser dokáže vydržet 180 dní, díky čemuž vám dokáže fungovat mnohdy až na jedno nabití ročně. V této cenové hladině se navíc jedná o unikátní zubní sprchu s výrazně vyšší silou než konkurence. Z hlediska designu pak rozhodně dokáže potěšit osvětlení samotného proudu vody v různých barevných variantách.

Výrazná sleva pro čtenáře

V současné chvíli probíhá speciální akce, díky které si můžete pořídit zubní sprchu Oclean W10 Water Flosser za výrazně nižší cenu. Až do konce září je produkt k dostání s 25% slevou a zakoupit si jej tak můžete za pouhých 59,99 dolarů (včetně DPH) namísto původních 79,99 dolarů. Tím to ale ještě nekončí. Zmiňovaná sleva se vztahuje i na další dva zvýhodněné balíčky. Přijít si tak můžete na zubní sprchu v kombinaci s elektrickým zubním kartáčkem Oclean Flow a čtyřmi hlavicemi za celkových 85,99 dolarů, anebo si rovnou pořídit set zelené a růžové sprchy pro vás i vašeho partnera za 119,99 dolarů, k čemuž navíc získáte praktické cestovní balení.

Oclean W10 Water Flosser se slevou zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.