Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením sluchátek Apple AirPods či Apple AirPods Pro, ale jejich standardní ceny se vám zdají příliš vysoké? Pak pro vás máme senzační zprávu. Na Mobil Pohotovosti jsou totiž oba tyto modely ve slevě a to opravdu solidní.

Jste-li příznivci klasických pecek a nechce se vám do sluchátek vrážet přespříliš peněz, doporučit vám můžeme sluchátka Apple AirPods 2. generace, jejichž cena spadla ze 4790 korun na parádních 3479 korun. Super je navíc i to, že si lze tuto částku rozložit i na splátky – konkrétně na 173 Kč na 20 měsíců. Za tuto cenu dostanete skvěle hrající bezdrátová sluchátka se solidní výdrží baterie, která lze ovládat efektivním poklepáváním. Potěší ale i velmi kvalitní mikrofon, díky kterému nebude problém vyřídit i telefonní hovory s vašim okolím.

AirPods

Pokud jste náročnějšími uživateli z hlediska zvuku či vám více vyhovují sluchátka se špuntovým designem, sáhnout byste měli po Apple AirPods Pro. Ta se totiž vyznačují nejen špuntovým designem, ale také funkcí pro aktivní potlačení okolního hluku či režimem propustnosti. Stejně jako v případě klasických AirPods nabízí sluchátka kvalitní mikrofony pro vyřizování hovorů či solidní výdrž baterie. Zkrátka a dobře, jedná se o top model v nabídce Applu. A právě proto potěší, že lze nyní tato sluchátka sehnat jen za 5749 korun namísto obvyklých 7290 korun. I zde navíc můžete sáhnout po splátkách, díky kterým se stanou sluchátka ještě dostupnější. Platbu za ně si totiž můžete rozložit do dalších 20 měsíců po 287 korunách.

Apple AirPods Pro

Slevy na Mobil Pohotovost nicméně nepotěší jen fanoušky AirPods. Padly totiž i na nejnovější generaci Apple Watch, kterou je Series 6 a to jak na 40mm, tak i 44mm modely ve všech barevných kombinacích (byť jen v non-LTE hliníkové verzi). Pokud tedy hledáte skutečně perfektní smartwatch, které budou nejen prodlouženou rukou vašeho iPhonu, ale zvládnou být taktéž peněženkou, osobním trenérem, lékařem či úložištěm pro vaši hudbu a fotky, jsou Apple Watch Series 6 tím pravým ořechovým. 40mm verze lze sehnat dokonce už od 8990 Kč namísto původních 11490 Kč (nebo na splátky za 20x 255 Kč), 44mm verze jsou pak k dostání už od 9990 Kč namísto 12290 Kč (nebo na splátky za 20x 281 Kč)

Apple Watch LTE

Dnes nejčtenější

.