Zavřít reklamu

Pokud jste potají doufali, že se po loňských předtočených tiskových konferencích Applu letos konečně dočkáme obnovení tradice živých odhalení novinek, máme pro vás špatnou zprávu. Ještě minimálně následujících několik Keynotes bude totiž 100% předtočených, což nyní potvrdil zřejmě nechtěně i samotný Apple. Jeho viceprezidentka pro životní prostředí, politiku a sociální iniciativy Lisa Jackson si totiž na Twitteru nastavila novou profilovou fotku, která jí zachycuje v Divadle Steva Jobse s vybavením pro natáčení za ní. 

lisa jackson

Profilovou fotku si Lisa Jackson změnila na Twitteru sice teprve před pár hodinami, zvídavým jablíčkářům však tato změna neunikla. Viceprezidentka Applu k ní žádný komentář doposud neposkytla (a pravděpodobně ani neposkytne), ale vzhledem k prostředí, ve kterém se nechala zvěčnit, a načasování změnění profilové fotky se dá s téměř stoprocentní jistotou říci, že na místě natáčela svou část některé z chystaných tiskových konferencí Applu. Lisa se totiž na prezentacích v poslední době objevuje pravidelně a její účinkování na těch nadcházejících by nebylo žádným překvapením. 

Kdy přesně se zářijová Keynote či Keynoty uskuteční není zatím tak úplně jasné, stejně jako je neznámý termín rozeslání pozvánek. Jelikož však budou online, dá se očekávat rozeslání pozvánek pouze s týdenním předstihem namísto klasického dvoutýdenního předstihu v případě konání konferencí fyzických, což jinými slovy znamená, že se pravděpodobně dočkáme až na začátku září.

Dnes nejčtenější

.