Zavřít reklamu

Řadíte se mezi majitele Maců s M1 a zároveň mezi posluchače Spotify? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Spotify totiž před pár hodinami oznámilo vydání první bety své “macovské” aplikace optimalizované pro Macy s M1. 

Betu Spotify pro Macy s M1 si můžete stáhnout zcela zdarma a bez jakékoliv registrace přímo zde na stránkách Spotify. Samotná společnost nicméně upozorňuje na to, že se jedná o první veřejnou betu a že se u ní mohou uživatelé i proto setkat s nestandardním chováním ve formě pádů aplikace či nefunkčnosti některých jejích částí. Tyto věci je tedy potřeba až do vydání finální verze překousnout. A co že uživatelům na kompatibilních Macích přinese? Samozřejmě výhody čipu M1, které využívají i u jiných aplikací. Řeč je zejména o extrémně rychlém startu aplikace jako takové či o jejím celkovém chodu. Pravdou je, že minimálně svižný start si užijete už u této bety, což je rozhodně příjemná zpráva. Dá se navíc očekávat, že další bety budou aplikaci ještě zrychlovat.

spotify

Pokud se pro instalaci bety Spotify rozhodnete, ale nebudete s ní spokojeni a budete se chtít vrátit zpět na klasickou verzi aplikace, o nic složitého se naštěstí nejedná. Stačí totiž jen to, abyste si stáhli plnou veřejnou verzi například zde a betu si tímto souborem zkrátka a dobře přeinstalovali. Jakmile tak učiníte, poběží vám na M1 Macích opět “intelácká” verze jako doposud. Co se týče vypuštění ostré verze Spotify pro M1, to se dá očekávat již brzy. 

Dnes nejčtenější

.