Zavřít reklamu

Příznivci keramických Apple Watch mohli mít v roce 2019 ještě větší důvod k radosti, než jim Apple s příchodem Series 5 dal. Kromě bílé keramické varianty totiž kalifornský gigant chystal i zcela novou černou verzi, kterou však nakonec z neznámého důvodu odpískal. Fotky prototypů černého keramického pouzdra se však přesto dostaly na světlo světa.

O zveřejnění fotek se postaral jako již tradičně leaker Mr. White, který je zveřejňováním prototypů Apple produktů již de facto proslulý. Jak můžete na snímcích sami vidět, černé keramické tělo hodinek se designově poměrně dost podobalo černé leštěné oceli, takže je možné, že právě kvůli výrazné podobnosti Apple jeho realizaci odpískal. Přeci jen, mít dva designově prakticky stejné produkty, které by se mezi sebou lišily jen cenou by nedávalo příliš smysl. 

Dočkáme se jich někdy?

Zda se někdy v budoucnu černé keramické verze Apple Watch dočkáme je v tuto chvíli stejně nejasné jako to, zda Apple někdy v budoucnu představí keramickou verzi jako takovou. Pravdou totiž je, že za dobu existence Apple Watch vyšla jejich keramická verze jen a pouze dvakrát – jednou coby Series 2 a podruhé pak coby Series 5. Příznivcům této extrémně odolné a designově překrásné varianty proto nezbývá nic jiného než doufat, že se Apple pro její nasazení rozhodne i v budoucnu. 

Dnes nejčtenější

.