Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud byste ho chtěli strávit sledováním nějakého zajímavého filmu, nenechte si ujít nejnovější víkendovou nabídku. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Doolittle

Doktor Doolittle byl původně osobním lékařem anglické královny Viktorie, ale poté, co se stal vdovcem, samotaří v ústraní obklopený smečkou zvířecích přátel, s nimiž si rozumí lépe než s lidmi. Jednoho dne mu ale do života vstoupí jeden drzý kluk, který se chce stát jeho učedníkem, a zároveň Doolittlea povolají ke královně, kterou sklátila smrtelně nebezpečná choroba. Pro lék je ale potřeba zajet na vzdálený ostrov…

  • 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Doolittle pořídíte zde.

Želvy Ninja

Tento víkend si na iTunes můžete také zakoupit nebo vypůjčit snímek Želvy Ninja z roku 2014. Film Želvy Ninja zpracovává dobrodružný příběh oblíbené čtveřice hrdinských želv, jejich trenéra a opatrovníka Mistra Třísky, kamarádky novinářky April, ale také jejich odvěkého nepřítele, zákeřného záporáka Trhače.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Želvy Ninja pořídíte zde.

Mumie se vrací

Snímek Mumie se vrací z roku 2001 se odehrává deset let poté, co dobrodruh Rick O’Connell a nebojácná egyptoložka Evelyn bojovali o své životy s 3000 let starou mumií. Oba hrdinové nyní žijí pokojný život v Londýně, který ovšem vezme za své, když do hry vstoupí vzácný zlatý náramek boha Anúbida, kvůli kterému je rodina přepadena nevítanými hosty. Náramek si na ruku nasadí syn Ricka a Evelyn, malý Alex, kvůli tomu se ale stává rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její potrhlý bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou Alexe.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mumie se vrací pořídíte zde.

Vzkříšení démona

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Vzkříšení démona pořídíte zde.

Ferdinand

Nina a Fedinand jsou nejlepšími kamarády pod španělským sluncem. Má to ale jeden háček – Ferdinand je totiž býk, zatímco Nina je malá holčička. Když si jednou Ferdinand neopatrně sedne na čmeláka, dostane od něj žihadlo a splaší se. Vše vidí hledači býků na zápasy v koridě a rozdivočelý Ferdinand je svým výkonem uchvátí natolik, že jej okamžitě chytí a odvezou. Ferdinand se ale rozhodne, že se za každou cenu vrátí k Nině, a že ho na jeho cestě absolutně nic nezastaví.

  • 59,. vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

 

Film Ferdinand pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.