Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

1,2 Blame

1,2 Blame je zábavná multiplayer hra, ve které vás čeká řešení záludných otázek, hledání těch správných předmětů, které vám mají pomoci, ale také náročné diskuze o tom, kdo je záškodníkem. Zvládnete odmaskovat zákeřného vraha? A co když se oním vrahem stanete zrovna vy?

Superhero Race

Pokud vás baví hraní jednoduše vyhlížejících, ale zábavných závodních her všeho druhu na vašem iPhonu, jistě vás zaujme také tato novinka, která nese název Superhero Race. Čeká vás v ní nekonečný běžecký závod po plošině, přičemž budete muset překonávat nejrůznější překážky. Jak dlouho se v této hře dokážete udržet na trati?

Dissolve

V graficky velmi zajímavé hře s názvem Dissolve se budete moci ponořit do nekonečných vln, ve kterých vás budou čekat souboje s nepřáteli na život a na smrt, stejně jako neustálé vyhýbání se útočícím střelám. Za doprovodu neustále se měnícího barevného prostředí se prostřednictvím tažení prstu po displeji musíte pokusit překonat co možná nejvíce úrovní.

Vega – Widget Maker

Vega – Widget Maker je velmi zajímavě pojatá aplikace, která slouží k vytváření a úpravě widgetů na plochu iPhonu. Vega nabízí nejrůznější nástroje k vytvoření přesně takových widgetů, jaké potřebujete. Vámi vytvořené widgety můžete libovolně sdílet, upravovat, a k jejich tvorbě můžete využít také přednastavené šablony.

Woodie Tree Adventures Deluxe

Při této roztomilé oldschoolové 3D adventuře se dokonale pobavíte a uvolníte. Hra vás vezme na dobrodružnou cestu napříč osmi úžasnými světy, které budete prozkoumávat ve společnosti okouzlujícího špalíčku jménem Woodle. Vaším úkolem bude shromáždit všechny magické kapky vody, abyste s jejich pomocí mohli navrátit světům ztracenou rovnováhu a stát se tak hrdinou.

Dnes nejčtenější

.