Zavřít reklamu

Spojení Applu s francouzskou módní značkou Hermès není potřeba příliš představovat – o to se postaral již sám Apple, když uvedl speciální edici hodinek Apple Watch právě v kolaboraci s Hermès. V poslední době se však partnerství obou značek rozrostlo také o speciální verze poutek na AirTag, které šokovaly především svou cenou, která převyšuje dvacet samotných AirTagů.

Ikonický módní dům Hermès však nedělá pro Apple pouze věci v kolaboraci, ale také samostatné produkty, které je možné si koupit v buticích a i když jsou tyto kousky určené pro produkty od Applu, není samotný produkt přímo jejich součástí. Jedním z takových kousků je i nedávno představený obal pro iPhone 12 Pro, který vyniká neuvěřitelně kvalitním dílenským zpracováním. Hermès použil na obal telecí kůži Fawn Barenia, kterou není milovníkům fashion nutno představovat. Jedná se spolu s kůží connolly o jednu z nejkvalitnějších kůží na světě. Ta byla ručně zpracována ve Francii, kde vznikl samotný obal. Ten by měl telefon ochránit před poškrábáním, ale i pády, jak sám Hermès tvrdí. Samozřejmostí je pak možnost využít bezdrátové nabíječky včetně MagSafe.

Pokud chcete tento kousek na svém iPhone, budete muset z platební karty odepsat 450€, tedy při dnešním kurzu nějakých jedenáct a půl tisíce korun. Za tyto peníze však dostanete vskutku jedinečný kousek, který i když nepůsobí nijak okázale nebo extravagantně, okamžitě padne do oka každému, kdo se vyzná v módě a potrpí si na kvalitu.

Dnes nejčtenější

.