Zavřít reklamu

Když Apple minulý týden světu ukázal novou generaci iMaců, iPadů Pro a Apple TV, ohledně jejich prodejů prozradil jen to, že je má naplánované na druhou polovinu května. Už na konci stejného týdne nicméně uniklo možné datum spuštění prodejů iPadů Pro a dnes pak i data spuštění prodejů iMaců a Apple TV. O žádné překvapení se nicméně nejedná – data se totiž shodují s tím z minulého týdne.

Brousíte-li si na některou z výše uvedených novinek zuby, zakroužkujte si v kalendáři 21. květen. Právě v tento den má totiž Apple jak podle dalších informací leakera Jona Prossera, tak i podle britského prodejce elektroniky John Lewis, v plánu novinky světu uvolnit. Jedná se jako již tradičně o pátek s tím, že dostupnost novinek bude velmi pravděpodobně celosvětová. Co se pak týče startu předobjednávek, ty tajemstvím nejsou. Odstartují totiž již zítra – tedy 30. dubna. Nedá se nicméně očekávat, že se už zítra dočkáme i oficiálního potvrzení termínu dodání – kdyby jej totiž chtěl Apple oficiálně zveřejnit, učinil by tak už minulý týden. 

Zítra startují nejen předobjednávky na nové iMacy, iPady Pro M1 a Apple TV, ale také prodeje lokalizátorů AirTags či fialové varianty iPhonů 12 a 12 mini. Jak úspěšné tyto produkty budou je sice v tuto chvíli předčasné předpovídat, nicméně minimálně podle prvních ohlasů se zdá, že se Applu skutečně vyvedly. Totéž v bledě modrém pak jde alespoň podle technických specifikací říci i o nových iMacích a iPadech Pro M1. Co se pak týče Apple TV, u té se jedná spíš o vynucený upgrade kvůli stáří její předešlé generace. Pravdou nicméně je, že mnoho lákadel oproti modelu z roku 2017 nemá.

Dnes nejčtenější

.