Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mobilní telefony, tablety a chytré hodinky jsou takzvaným spotřebním zbožím, které je potřeba jednou za čas zkrátka vyměnit. Co ale v takovém případě dělat například se starším telefonem? O naprosto bezstarostný odkup se vám dokáže postarat renomovaná slovenská společnost Mobilonline.sk, která se přímo na výkup specializuje. Tento způsob s sebou navíc přináší řadu skvělých benefitů, se kterými se například při prodeji takzvaně na vlastní pěst nesetkáte. Pojďme se na to tedy podívat podrobněji.

Benefity Mobilonline.sk

Zařízení samozřejmě můžete prodat i bez „prostředníka,“ kdy jej sami budete inzerovat například na internetovém bazaru. V takovém případě ale budete muset vyplňovat detailní popis o celkovém stavu, přikládat spoustu fotografií, čekat na vhodného kupce a případně s ním ještě smlouvat o cenu. Těmto nepříjemným povinnostem se můžete snadno vyhnout právě díky možnosti výkupu ve zmiňovaném obchodě. Společnost konkrétně vykupuje nová i použitá zařízení, konkrétně tedy telefony, tablety a chytré hodinky.

MobilOnline.sk výkup

Za symbolický poplatek dokonce odkoupí i poškozená zařízení, u kterých se následně postará o jejich šetrnou recyklaci. Jedná se tak o perfektní způsob, jak si přijít na parádní peníze za vaše starší zařízení. Nemusíte si navíc lámat hlavu s vaším starším vybavením a můžete si být jistí, že o něj bude ještě dobře postaráno. Je ale zároveň důležité zmínit, že v případě prodeje vašeho tabletu či chytrých hodinek je nejprve nutné kontaktovat výkupního technika. Tyto produkty se totiž vykupují v závislosti na daném modelu a aktuálním stavu skladových zásob.

Bez zbytečného zdržování

Čas jsou peníze. Tohle pořekadlo je především v dnešní uspěchané době nesmírně pravdivé. Přesně proto oceníte skvělé možnosti, které s sebou výkup na Mobilonline.sk přináší. Samotný proces je totiž náramně jednoduchý a zvládnete jej do pár minut. Stačí vám totiž vyplnit jednoduchý on-line formulář, nebo se případně se společností spojit e-mailem, telefonicky, či dojít na kteroukoliv pobočku.

Právě zmiňovaný formulář v sobě ale skrývá řadu dalších výhod. Ihned totiž uvidíte částku, kterou za vaše zařízení dostanete, a navíc vám ji obchod garantuje po dobu následujících tří dní bez ohledu na změnu hodnoty zařízení a podobně. Kdybyste si prodej nakonec přeci jen rozmysleli, vůbec nic se neděje – formulář je totiž závazný pouze pro kupujícího, kterým je Mobilonline.sk. Produkt poté můžete zanést přímo na prodejnu, kde dojde k jeho kontrole a okamžitému vyplacení, nebo jej můžete zaslat bezplatným kurýrem. V takovém případě zařízení přejímá technik, který opět zkontroluje jeho stav a posléze vám nejpozději do tří dnů budou odeslány peníze.

Proč právě tento způsob?

Za službami obchodu Mobilonline.sk stojí dlouhé řady spokojených zákazníků. Firma se totiž samotnému výkupu nových i použitých produktů věnuje již od roku 2001, přičemž během této doby odkoupila desítky tisíc zařízení. Všechny vykoupené telefony, tablety a chytré hodinky jdou následně do prodeje, kde jsou podle stavu rozřazeny do několika kategorií. Na portálu Heureka se dokonce obchod pyšní 4,5 hvězdičkami z více než šesti tisíc recenzí. Mimo výkupu nových i použitých produktů se společnost specializuje na prodej telefonů, tabletů, chytrých hodinek a příslušenství. Obrovským plusem je také důraz na ekologii. Za každý poškozený či nefunkční telefon totiž Mobilonline.sk přispívá na výsadbu stromů.

Své zařízení můžete rychle a jednoduše prodat zde

Dnes nejčtenější

.