Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám nyní  budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Každý týden přijde na řadu jiné téma – tentokrát si vezmeme na paškál utility. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

Baterie iOS

V první části článku si nejprve představíme widgety, které nabízejí některé z nativních aplikací od Applu. Jedním z těchto widgetů je ten, který souvisí s baterií nejen vašeho iPhonu, ale i dalších zařízení, která jsou k vašemu smartphonu připojena prostřednictvím Bluetooth. Na výběr budete mít z několika widgetů různých velikostí a s různými typy zobrazení příslušných informací.

Čas u obrazovky iOS

Dalším nativním jablečným widgetem je Čas u obrazovky. Podobně jako widget Baterie vám Čas u obrazovky nabízí několik druhů a velikostí widgetů na plochu vašeho iPhonu, a to v závislosti na tom, kolik podrobností si v tomto směru chcete nechat zobrazit.

Battery Widget & Color Widget

Aplikace s názvem Battery Widget & Color Widget vám v působivém grafickém rozhraní nabízí možnost zobrazení informací o baterii vašeho iPhonu, režimu nízké spotřeby, ale třeba také o jasu displeje vašeho iPhonu, stavu vašeho úložiště nebo třeba paměti. Kromě toho nabízí tato aplikace také možnost zobrazení podrobností o síti.

Aplikaci Battery Widget & Color Widget stáhnete zde.

Utilities Widget

Utilities Widget je balíček widgetových aplikací, které si samozřejmě můžete také postahovat zvlášť. Najdete zde aplikaci pro foto widgety, widgety s informacemi o baterii vašeho iPhonu, widget si údaji o čase a hodinách, “poznámkový” widget nebo třeba widget pro hlasové poznámky. Celý balíček vás vyjde na 79 korun, jednotlivé aplikace stojí 25 korun.

Balíček Utilities Widget stáhnete za 79 korun zde.

Dnes nejčtenější

.