Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Test na COVID ve slevě potěší v posledních dnech a týdnech téměř kohokoliv. Jedná se totiž o jednu z nejrychlejších a nejjednodušších možností, jak v pohodlí domova zjistit, zda jste či nejste nagativní na SARS-CoV-2. Pokud byste se rádi domácím rychlotestem otestovali i vy, máme pro vás skvělou zprávu – na Alze totiž padly některé do velmi slušných slev. 

Testy na COVID ve slevě seženete zde

Do slevy se na Alze dostal konkrétně set čítající jeden test a dále set skládající se ze 25 kusů testovacích sad. Zatímco v prvním případě zaplatíte za set skládající se z jedné testovací sady po slevě 139 Kč, ve druhém případě za 25 kusů dohromady 2499 Kč – tedy necelých 100 Kč za jeden test. Jak první set, tak i ten druhý je samozřejmě antigenního typu a provádí se stěrem z nosní sliznice. V obou případech stačí pro jeho provedení pouhých 15 minut. 

Test na COVID sleva

Chcete-li tedy mít například před návštěvami příbuzných jistotu, že jste neinfekční a tedy byste je neměli koronavirem nakazit, je koupě domácích testů na COVID určitě jednou z nejlepších možností, jak si tuto jistotu alespoň částečně zajistit. Jak už to však u podobných akcí bývá, zájem o ně je obří a proto doporučujeme s nákupy přespříliš neotálet. 

Kompletní nabídku testů na COVID ve slevě naleznete zde

Dnes nejčtenější

.