Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AllPass Pro

Aplikace AllPass Pro vám dokáže posloužit jakožto perfektní alternativa za nativní Klíčenku na iCloudu. Tento nástroj totiž slouží k uchovávání vašich přihlašovacích údajů, hesel, čísel platebních karet a dalších osobních údajů. Program si zároveň poradí s ukládáním zabezpečených poznámek.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

PDF Office Pro, Acrobat Expert

Jestliže častokrát potřebujete pracovat s dokumenty ve formátu PDF, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci PDF Office Pro, Acrobat Expert, která je dnes k dostání s 50% slevou. S pomocí tohoto nástroje si můžete „PDFka“ nejen prohlížet, ale také je upravovat, a dokonce program nabízí OCR neboli technologii pro optické rozpoznávání znaků.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Percents

Jak již samotný název napovídá, aplikace Percents je úzce spojena s procenty. Konkrétně se jedná o nesmírně jednoduchý a praktický kalkulátor, s jehož pomocí můžete takřka kdykoliv a v řádu sekund se zmiňovanými procenty počítat, různě je sčítat, odčítat a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

North Notes

Aplikace North Notes je určena pro psaní nejrůznějších poznámek a nápadů, které byste nechtěli zapomenout. Program zároveň funguje i pro zapisování úkolů a podobně, přičemž veškeré vaše záznamy si můžete jednoduše otagovat a hezky je tak od sebe odlišit. Za zmínku také rozhodně stojí perfektní, jednoduchý design.

  • Původní cena: 329 Kč (Zdarma)

Almost Done – To Do List

Pokud by se vám hodila jednoduchá a praktická aplikace pro zapisování seznamů s úkoly, zbystřete. Zlevnění se totiž dočkal oblíbený program Almost Done – To Do List, který je přímo určen k tvorbě těchto jednoduchých seznamů. Samozřejmě ale nemusí jít pouze o úkoly, ale můžete appku použít i pro nákupní seznam, seznam s filmy a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

HDR Portrait

S pomocí aplikace HDR Portrait dokážete v okamžiku proměnit vaše jablečné zařízení v perfektní nástroj pro focení takzvaných portrétů. Tento program totiž využívá umělou inteligenci, díky kterým dokáže perfektně separovat hlavní objekt fotografie od zbytku scény.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mystery of Fortune 2

Milovníkům strategických RPG her by rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na Mystery of Fortune 2. V tomto titulu totiž povedete skupinu nebojácných dobrodruhů, kteří se vydali na nezapomenutelnou výpravu. Vaším úkolem konkrétně bude, abyste si poradili s hordami nepřátel a přežili.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.