Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

OnCue

Napadlo vás někdy, jestli třeba po tom, co odejdete na chvíli od vašeho Macu, k němu někdo nejde a nepokouší se s ním pracovat? Odpověď na tuto otázku vám dokáže poskytnout aplikace OnCue, která funguje jakožto bezpečnostní systém reagující na pohyb. Jakmile program prostřednictvím FaceTime kamery zaznamená pohyb, automaticky aktivuje nahrávání.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)
OnCue

Any Video Clipper – Trim & Cut

Jestliže by se vám hodila nějaká aplikace, která by vám umožnila v momentě zkracovat videa, případně z nich pouze vystřihovat určité části, tak by vám určitě neměla uniknout dnešní nabídka na Any Video Clipper – Trim & Cut. Tento nástroj si totiž poradí přesně se zmiňovanými úlohami, přičemž dokáže pracovat se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty.

  • Původní cena: 229 Kč (Zdarma)

Audio Converter Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Audio Converter Pro si dokáže poradit s převáděním audio souborů napříč nejrůznějšími formáty. Obrovskou výhodou je, že si nástroj dokáže taktéž poradit s exportem zvuku i v případě videí, díky čemuž s nimi nadále můžete pracovat jako s audiem.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

My Koi

Zakoupením aplikace My Koi si přijdete na parádní oddechovou hru, u které můžete skvělým způsobem relaxovat. Vaším jediným úkolem totiž bude, abyste se postarali o vaše akvárium. Přesně proto budete jednotlivé rybičky pojmenovávat, krmit je a sledovat, jak vám rostou před očima.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

The Elder Scrolls Online

Takzvané MMORPG hry, ve kterých pracujete na svém hrdinovi v obrovském světě plném různých úkolů, nepřátel a ostatních hráčů, mají stále co nabídnout. Zlevnění se dnes navíc dočkal i oblíbený titul The Elder Scrolls Online, ve kterém se podíváte do legendární říše Tamriel, kde můžete počítat s desítkami hodin zábavy. Hra navíc nevyžaduje žádné předplatné.

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Dnes nejčtenější

.