Zavřít reklamu

Chystáte-li se koupit nový iPad Pro, máme pro vás velmi dobrou radu – ještě chvíli vydržte. Již velmi brzy bychom se totiž měli dočkat jeho nové generace, která by tu nynější měla v mnoha ohledech strčit s přehledem do kapsy. 

Že má Apple na duben připravené představení nových iPadů Pro ať už na Keynote či skrze tiskovou zprávu je s ohledem na čím dál větší počet úniků informací již víceméně jasné. Kdy přesně se tak mělo v tomto měsíci stát jsme sice doposud netušili, podle leakera Uncle Pan, který si v minulosti už pár přesných předpovědí připsal, se však tak má stát zhruba v půli dubna. Čistě teoreticky by to tedy mohlo znamenat týden mezi 12. a 16. dubnem, na který může mít Apple Keynote či vydání tiskových zpráv připravené. 

Samolepka iPad

Své informace se snaží Uncle Pan podložit snímkem samolepky z příslušenství, která právě informaci o iPadech Pro 3. generace obsahuje. Jedná se zřejmě konkrétně o samolepku ke klávesnicím Magic Keyboard, jelikož je u nich je udávaná kompatibilita napříč více modelovými řadami (v současnosti tedy jen dvěma). Předpověď je nicméně samozřejmě třeba stále brát s určitou rezervou, jelikož nepochází od těch nejlepších z nejlepších. 

Dnes nejčtenější

.