Zavřít reklamu

Kromě toho, že Apple před několika minutami vydal iOS 14.4.2, tak se dnes dočkali také všichni majitelé Apple Watch. Nová aktualizace, kterou jablečná společnost pro majitele jablečných hodinek vypustila, má označení watchOS 7.3.3. Pokud máte velká očekávání a doufáte v příchod obrovských novinek, tak vás musím zklamat. Jedná se totiž o další minoritní aktualizaci, která přináší pouze opravy bezpečnostních chyb a bugů. Každopádně vzhledem k tomu, že se kalifornský gigant rozhodl pro vydání v pátečních večerních hodinách, tak se muselo jednat o chyby vážnějšího rázu.

Kompletní popis aktualizace Applem:

Tato aktualizace obsahuje důležité nové prvky zabezpečení a je doporučena všem uživatelům. Informace o zabezpečení obsaženém v softwaru Apple najdete na https://support.apple.com/kb/HT201222

Aktualizaci nainstalujete zcela standardní cestou pomocí aplikace Watch -> Obecné -> Aktualizace softwaru, potažmo přímo přes Apple Watch a aplikaci Nastavení v nich. Je nicméně potřeba jako již tradičně zajistit hodinkám připojení k internetu, k nabíječce a navrch ještě 50% nabití jejich baterie.

Dnes nejčtenější

.