Zavřít reklamu

Že má Apple na březen nachystané představení nové generace iPadu Pro je již pěkných pár měsíců takřka veřejným tajemstvím. Jednat by se mělo minimálně o 12,9” model, který by se měl nově pyšnit displejem s mini-LED podsvícením, podporou 5G či brutálně výkonným čipsetem, kterým zastíní veškeré v současnosti dostupné tablety. Co se týče termínu představení, nejvíce se skloňuje 23. březen s tím, že v březnu dorazí iPad podle zdrojů DigiTimes i na pulty obchodů. 

Pokud jste se báli, že si dá Apple s uvedením nového iPadu Pro (2021) na pulty obchodů na čas, jak tomu bývá například u iPhonů či HomePodů, nemusíte se obávat. Zdroje DigiTimes totiž tvrdí, že jej chce Apple začít prodávat bezprostředně po představení a je tedy možné, že první kousky dorazí k majitelům už v pátek 26. března. Právě v pátky totiž Apple zpravidla prodeje svých novinek spouští, takže by toto načasování dávalo smysl. Druhou možností je pak středa 24. března a třetí pondělí 29. Ať tak či tak, v obchodech bude novinka dostupná velmi brzy. 

Zda se po boku 12,9” mini LED iPadu Pro objeví i jeho menší bratříček je v tuto chvíli bohužel zcela nejasné. Zdroje se totiž ani pár týdnů před odhalením nedokáží shodnout v tom, zda Apple upgradoval i jej, nebo se rozhodl pro jeho zaříznutí, o kterém se v minulosti též spekulovalo. V redakci se nicméně přikláníme spíše k variantě B, jelikož je zpráv o aktualizovaném 11” Pro skutečně málo. 

Dnes nejčtenější

.