Zavřít reklamu

Před malou chvílí vydal Apple poměrně nečekaně další aktualizaci svého operačního systému iOS 14. Ta nese označení 14.4.1 a nelze označit jinak než jako minoritní. Pravdou totiž je, že alespoň podle popisku updatu přináší „jen“ opravy bezpečnostních chyb. Ty ale byly pravděpodobně poměrně závažné, jelikož se je Apple rozhodl opravit neotestovanou verzí iOS a to navíc bez jakéhokoliv předešlého upozornění. Co přesně update opravuje se nicméně zřejmě dozvíme až s odstupem několika hodin či dní, jelikož jedině tak dokáže Apple eliminovat potenciální riziko zneužití chyby, která iOS 14.4 sužuje.

Oficiální popis aktualizace od Applu:

Tato aktualizace přináší důležité aktualizace zabezpečení. Je doporučena všem uživatelům. Informace o prvcích zabezpečení obsažených v aktualizacích softwaru Apple najdete na následující webové stránce https://support.apple.com/kb/HT201222

Aktualizaci nainstalujete zcela standardní cestou přes Nastavení – Obecné – Aktualizace softwaru. Berte však na vědomí, že se aktualizaci snaží v tuto chvíli stáhnout velké množství jablíčkářů. Je tedy možné, že bude stahování zprvu velmi pomalé.

iOS 14.4.1

Dnes nejčtenější

.