Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Super Vectorizer 2 – Vector Trace Tool

S pomocí aplikace Super Vectorizer 2 – Vector Trace Tool můžete v okamžiku převést téměř jakýkoliv snímek rastrové grafiky do vektorové podoby. Tento nástroj totiž automaticky rozpozná dané linky a dokáže je přenést do požadované podoby. S převedeným vektorem už můžete bezproblémově pracovat.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Brain App

Jestliže hledáte nějakou zábavnou aplikaci, která by dokázala otestovat vaše logické myšlení a navíc jej denně zábavnou formou procvičovat, tak byste se měli přinejmenším podívat na Brain App. Tato hra vám totiž nabídne řadu nejrůznějších her, s jejíchž pomocí vás parádně otestuje.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

iFunia Video-Converter

Stažením aplikace iFunia Video-Converter si přijdete na parádní nástroj, který vám do jisté míry usnadní práci s videem. S pomocí tohoto programu totiž můžete různě stříhat, ořezávat a upravovat vaše videa a dokonce ani nechybí možnost přidat vodoznak, hudbu či 3D efekt. Aplikace zároveň funguje jakožto přehrávač multimediálního obsahu.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Cisdem Video Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Cisdem Video Converter slouží pro převádění videí napříč nejrůznějšími formáty. Program si samozřejmě poradí s dnes všemi nejpoužívanějšími formáty a nemá problém ani s převáděním snímků v rozlišení až 5K. Aplikace navíc nabízí nástroje pro základní úpravu videa a poradí si s hromadnou konverzí.

  • Původní cena: 479 Kč (Zdarma)

Darkest Dungeon

Pokud se řadíte mezi milovníky náročných roguelike her, tak byste rozhodně neměli přehlédnout 80% slevu na aplikaci Darkest Dungeon. Tento titul vám představí těžký život dobrodruhů, kdy vaším úkolem bude postupně naverbovat různé psance, se kterými se vydáte do dávno zapomenutých krypt a tunelů, kde na vás čeká nepředstavitelné nebezpečí.

  • Původní cena: 22,99 € (4,59 €)

Dnes nejčtenější

.