Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Background Eraser – AI Remove

Hodila by se vám aplikace, která by dokázala v okamžiku odebrat pozadí z vašich fotografií? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na program Background Eraser – AI Remove. Tento nástroj se navíc pyšní automatickým režimem, kdy díky spolupráci s umělou inteligencí dokáže automaticky detekovat osobu a pozadí v mžiku odebrat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

You Record Pro

Aplikace You Record Pro cílí především na studenty, žurnalisty a další, kteří pro svou práci potřebují kvalitní nástroj pro nahrávání audio souborů. Tento program nabízí řadu parádních možností, umožní vám přizpůsobit kvalitu zvuku a zároveň funguje jakožto správce pro dané nahrávky.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Widget Quotes

Stažením aplikace Widget Quotes získáte parádní nástroj, který vás dokáže dennodenně perfektně nabudit a namotivovat. Tento nástroj totiž využívá oblíbenou novinku systému iOS 14. Řeč je samozřejmě o widgetech, jež nástroj používá pro zobrazení populárních citátů z několika kategorií.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Braveland

Řadíte se mezi milovníky klasických tahových strategií s prvky RPG? Pokud ano, tak byste se měli rozhodně přinejmenším podívat na titul Braveland. V této hře začínáte jako pokorný syn válečníka, který se ale postupně vylepšuje a posléze povede svou vlastní armádu. Hraním se samozřejmě budete vylepšovat, díky čemuž si poradíte se stále náročnějšími nepřáteli.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

iWriter Pro

Pokud hledáte nějakou alternativní aplikaci za jablečné řešení Apple Pages, zbystřete. Do akce totiž znovu zamířil populární a velice oblíbený nástroj iWriter Pro. Konkrétně se tedy jedná o textový procesor s řadou parádních výhod, snadným formátováním textu a minimalistickým prostředím. Všechny vaše dokumenty se navíc automaticky synchronizují skrze iCloud, díky čemuž k nim máte přístup odkudkoliv.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Fireworks Pro – Best Fireworks

Zábavní pyrotechnika a ohňostroj se dokáží postarat o skvělé chvíle radosti. Bohužel s sebou taktéž nesou riziko nebezpečí, a přesně proto by s těmito předměty měly manipulovat pouze dospělé osoby. Aplikace Fireworks Pro – Best Fireworks tak dokáže okouzlit například děti. V rámci tohoto programu totiž můžete vytvářet nejrůznější kombinace ohňostrojů a případně nástroj využít k relaxaci.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Calculator Widget – WCalc

Další parádní aplikace, která využívá widgety z operačního systému iOS 14, je Calculator Widget – WCalc. Jak již samotný název napovídá, tento nástroj vám zpřístupní widget s kalkulačkou, díky čemuž můžete počítat přímo z domovské obrazovky. Samotný kalkulátor navíc věrně opisuje design nativní aplikace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.