Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Kundalini Yoga

Pohyb je neuvěřitelně důležitý pro správné fungování lidského těla. V období současné koronavirové situace ale může být poměrně problém se k nějakému zdravému pohybu donutit. S tím naštěstí dokáže pomoci aplikace Kundalini Yoga. Jedná se o osobního instruktora jógy, který vás provede samotnými základy a naučí vás cvičit zmiňovanou jógu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

Hledáte nějaký vhodný způsob, s jehož pomocí byste dokázali podstatně zlepšit soustředění a maximalizovat tak vaši produktivitu? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Be Focused Pro – Focus Timer. Tento program totiž rozdělí vaši práci do několika menších oddílů prokládaných přestávkami, díky čemuž nebudete mrhat časem. Na tohle řešení jsme si posvítili v tomto našem článku.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Breathing Zone

Různá dechová cvičení vám mohou pomoci s relaxací, soustředěním a podobně. Přesně k tomuto účelu slouží i propracovaná aplikace Breathing Zone, která vám nabídne řadu nejrůznějších zmiňovaných dechových cvičení. Výhodou navíc je, že tento program spolupracuje s nativní aplikací Zdraví.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Airpod tracker: Find Airpods

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste nemohli najít například vaše sluchátka AirPods či jiné Bluetooth příslušenství? V takovém okamžiku se může hodit aplikace Airpod tracker. Find Airpods, která dokáže v rychlosti proskenovat vaše okolí a pomoci vám tak se samotným hledáním.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

She Sees Red Interactive Movie

Jestliže se řadíte mezi milovníky her s parádním příběhem a hned několika závěry, zbystřete. Do akce totiž zamířil interaktivní film She Sees Red Interactive Movie. Vaším úkolem tedy sledovat vývoj situace a dělat rozhodnutí, která ovlivní celý průběh. Aplikace se točí kolem několika mrtvých lidí v populárním nočním klubu, přičemž vy, v roli detektiva, tento případ budete muset vyřešit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Crash the Comet

Ve hře Crash the Comet budete ovládat kometu, kdy musíte dosáhnout co možná nejlepšího skóre. Spolu se zmiňovanou kometou totiž budete muset proletět předpřipravenou dráhou, aniž byste narazili do některého z mantinelů, čímž hra končí. Není to ale tak jednoduché, jak to vypadá. Rychlost komety se totiž pomalu stupňuje.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Moonlighter

Řadíte se mezi milovníky akčních adventur a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit? Rozhodně byste neměli přehlédnout slevu na hru Moonlighter, kde spolu s vaším hrdinou se vydáte na cestu za nezapomenutelným dobrodružství. Konkrétně se jedná o RPG s prvky roguelike her.

  • Původní cena: 299 Kč (199 Kč)

Dnes nejčtenější

.