Zavřít reklamu

Zdá se, že Apple letos s exkluzivními fitness výzvami pro Apple Watch odměňovanými odznáčky a samolepkami pro iMessage a FaceTime šetřit nehodlá. Ačkoliv jsme totiž stále na začátku roku 2021, již brzy si užijeme třetí letošní výzvu, která nás má namotivovat k pohybu. O co půjde?

Třetí fitness výzva letošního roku je naplánována na Valentýna, tedy na 14. únor. K jejímu splnění  pak bude stačit odcvičit v tento den 60 minut s tím, že toto cvičení bude samozřejmě nutné zaznamenat přes Apple Watch do žlutozeleného kroužku aktivity. A jelikož mají Apple Watch nativně nastavené uzavření kroužku cvičení po 30 minutách této aktivity, bude jej tedy logicky na Valentýna potřeba uzavřít hned dvakrát, což bude pro mnohé opravdová výzva. Obecně se pak dá říci, že je valentýnská fitness výzva jedou z těch těžších.

Jelikož se jedná o výzvu exkluzivní, asi vás nepřekvapí, že jejím nesplněním 14. února se nadobro připravíte o možnost získání valentýnského odznáčku pro rok 2021. Pokud se tedy mezi vášnivé sběratele odznáčků řadíte i vy, rozhodně si nezapomeňte dát na Valentýna pořádně do těla. Pozitivní je, že letos tento svátek zamilovaných vychází na neděli, díky čemuž by neměla mít většina jablíčkářů problém s nedostatkem času na splnění. Ostatně, možná právě proto nastavil Apple fitness úkol tak, jak nastavil. 

Dnes nejčtenější

.