Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pocket Rogues: Ultimate

Jestliže se řadíte mezi milovníky klasických RPG rogue-like titulů, které jsou obohaceny o ikonickou retro grafiku, rozhodně byste neměli přehlédnout Pocket Rogues: Ultimate. V této hře se vydáte do dávno zapomenutých žalářů, kde budete čelit hordám těch nejrůznějších nepřátel. Zároveň si budete budovat svou základnu a vylepšovat vaši družinu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

btw – puzzle maze

Pokud se řadíte mezi milovníky logických her a hledáte nějaký titul, který by dokázal parádně procvičit vaše myšlení, zbystřete. V tomto titulu na vás čeká hned několik stále více obtížnějších úrovní, kdy se budete muset pohybovat po hrací ploše a sbírat všechna kolečka. Problém ale je, že vždy vidíte pouze jednu ze dvou barev a následně musíte rozsvítit či zhasnout.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Kode QR

Jak již samotný název napovídá, aplikace Kode QR je samozřejmě spojena se známými QR kódy. Ve zkratce by se dalo říci, že se jedná o praktickou čtečku, která si ale mimo QR kódů poradí i s kódy čárovými. Konkrétně se tedy jedná o formáty QR, ISBN 10, ISBN 13, EAN 8, EAN 13, Aztec, Code 128, GS1-128 a řadu dalších. Program navíc uchovává historii s již naskenovanými záznamy.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PhotoTangler Collage Maker

Hledáte nějakou jednoduchou aplikaci, která by vám v okamžiku umožnila vytvořit koláž dle vašich představ? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli propást dnešní akci na program PhotoTangler Collage Maker. Tento nástroj dokáže snadno spojit snímky dohromady a nabízí další parádní nástroje.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

7 Minute Workout: Lose Weight

Stažením aplikace 7 Minute Workout: Lose Weight získáte parádní řešení, které vám dokáže pomoct s redukcí vaší tělesné hmotnosti. Tento nástroj vám totiž každý den nabídne sedmiminutové cvičení, díky čemuž dokážete shodit a ještě se dostat do formy. Samozřejmě program monitoruje i váš postup ve zmiňovaném hubnutí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Parkour Flight

Parkour dnes pravděpodobně nemusíme nikomu představovat. Ve hře Parkour Flight se zhostíte role parkour běžce a vaším úkolem tedy bude, abyste překonávali nejrůznější překážky, přeskakovali je, prováděli nejrůznější triky a různě je kombinovali.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Facts – Daily Random Facts

Chtěli byste rozšířit své obecné znalosti a každý den se dozvědět něco nového? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Facts – Daily Random Facts, která, jak už samotný název prozrazuje, vám každý den prozradí řadu zajímavých a náhodných faktů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.