Zavřít reklamu

Bezdrátová jablečná sluchátka AirPods jsou mezi uživateli velmi oblíbená. Když jsme se před několika lety dočkali představení první generace, tak mnoho lidí pochybovalo o možném úspěchu. Stal se ale opak a AirPods jsou v současné době nejoblíbenějšími sluchátky na světě. Apple jim v rámci aktualizací věnuje relativně dost pozornosti a neustále přichází s novými funkcemi. Nejvíce funkcemi samozřejmě disponují AirPods Pro, které nabízí například aktivní potlačování hluku, anebo prostorový zvuk. U všech AirPodů však můžete také využít funkci pro sdílení zvuku z jedněch na další. Jak na to?

Jak na iPhone sdílet zvuk z AirPods

Jestliže chcete na vašem iPhonu či iPadu sdílet zvuk z vašich AirPodů na další, tak se nejedná o nic složitého. Funkce je každopádně lehce skrytá, takže pokud nevíte, kde se nachází, najdete ji nejspíše jen těžko. Postupujte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste k vašemu iPhonu či iPadu jakékoliv AirPody připojilispustili přehrávání zvuku.
  • Jakmile tak učiníte, tak otevřete ovládací centrum.
    • Na starších zařízeních stačí přejet prstem ze spodní hrany displeje nahoru, u novějších pak z pravé horní části směrem dolů.
  • Tímto se zobrazí veškeré možnosti ovládacího centra. V pravém horním rohu věnujte pozornost ovládání hudby.
  • V pravém horním rohu ovládání poté klepněte na ikonu AirPlay, která by měla být modrá.
  • Poté se zobrazí ovladač hudby, kde pod vašimi AirPody klepněte na Sdílet audio.
  • Zobrazí se další okno, ve kterém už stačí konkrétní AirPody, na které se zvuk bude sdílet, vybrat.
  • Aby se zde AirPody zobrazily, tak je musíte přiblížit k vašemu zařízení, popřípadě k nim přibližte iPhone či iPad, se kterými jsou druhé AirPody spárované.

Výše uvedeným způsobem tedy můžete jednoduše sdílet zvuk z vašich AirPodů na další. Díky této funkce kompletně odpadá nehygienické půjčování vašich sluchátek. Se sdílením zvuku můžete velice jednoduše vaši hudbu, anebo zvuk k nějakému pořadu, přenést na další AirPody, například od vašeho kamaráda, který chcete poslouchat s vámi. Funkce pro Sdílení audia je velice spolehlivá a osobně jsem ji využil již nesčetněkrát. Pro někoho se může jednat o další důvod, proč po AirPodech sáhnout. Kromě AirPods je tato funkce podporovaná také na novějších sluchátkách Beats.

Dnes nejčtenější

.