Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ženy milují, když mohou vyjadřovat půvab každým svým detailem. A pamatujte na to, že každá žena si potrpí na styl. A ta, co říká, že ne, tak ta zrovna nejvíc!

candywatch-premium-zlata-e

Ale k věci. Chcete vybrat manželce, přítelkyni, dceři nebo své kamarádce stylový a zároveň praktický dárek? V tom případě jsou chytré hodinky velmi dobrou volbou. Ukážeme vám zajímavou alternativu na trhu za parádní poměr ceny/výkon, a to „nabušené“ dámské hodinky od české značky Smartomat, které samozřejmě plnohodnotně fungují s iOS a Android prostředím. No worry.

Funkční, ano! Ale hlavně vymazlený design

Na rozdíl od nás – chlapů, kteří se s tím zrovna dvakrát nemazlí, tak ženy očekávají od hodinek nejen užitečné funkce, ale předně dokonalý vzhled, který bude ladit s jejich outfitem i celkovou osobností. Když se proto při výběru elegantních chytrých hodinek zaměříte na tyto aspekty, tak rozhodně neuděláte chybu. Např. Smartomat nabízí vzhledově pestrý set hodinek, kde je design celkově dosti promyšlenější, než klasicky bývá na trhu zvykem.

Armodd detail

Zajímavá alternativa k iWatch je např. Armodd

Báječným zástupcem své kategorie jsou například hodinky ARMODD Candywatch Premium, které vypadají jako klasické hodinky, ale splňují veškeré nároky, jež klademe na sportovní náramky – měří kroky, spálené kalorie, monitorují několik sportovních aktivit a spánek. Jsou vytvořeny pro ženy, které mají rády kontrolu nad svým životním stylem.

armodd-candywatch-crystal-stribrna-kabelka

Zmíněné ARMODD Candywatch Premium mají blyštivé lemování ciferníku a motiv na displeji si můžete jednoduše změnit podle nálady – je jich přednastavených celkem pět. Ovládání je maximálně jednoduché a instinktivní, probíhá prostřednictvím dotykového bodu přímo na displeji. Všechny funkce můžete naplno využít po snadném a rychlém spárováním s telefonem.

Příjemná je i cena, která je srovnatelná s cenami běžných, avšak ne tak pěkných sportovních náramků. Tyto hodinky se prostě dají sehnat za rozumnou cenu.

Armodd - detail 2

Dámské neznamená jen elegantní

Některé připomínky jsou k nezaplacení, což ocení právě ženy. Hodinky ARMODD Candywatch Premiumpodle zadaných dat vypočítají, kdy může jejich nositelka očekávat menstruaci nebo třeba kdy přijde ovulace. A jak zřejmě tušíte, minimálně na jedno z toho jsou ženy schopné úplně v pohodě zapomenout…


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.