Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kromě klasických denních článků si na našem magazínu můžete přečíst také například recenze všemožného softwaru. Dobrou zprávou je, že v posledních dnech probíhá všude na internetu předvánoční akce Black Friday, v rámci které můžete získat různé produkty s obrovskými slevami. Tyto slevy padly i na aplikace od společnosti PassFab, která se zabývá dešifrováním různých typů souborů, například Excel, Word, ZIP, RAR a mnoho dalších. Pokud chcete získat program od PassFab zdarma, anebo slevu 60 dolarů, tak pokračujte ve čtení. Na akci se podíváme zblízka.

Black Friday od PassFab: Získejte PassFab for ISO zdarma a slevu 60$ k tomu

Společnost Passfab se nezabývá ničím jiným, než prolamováním hesel, dále pak nabízí několik dalších užitečných programů. Konkrétně nabízí programy, pomocí kterých můžete zjistit heslo k Excelu, účtu Windows, RAR archivu, anebo k iPhone. I tato společnost si pro své zákazníky připravila Black Friday akci, ve které můžete získat všechny programy v rámci několika skvělých akcí, na které se podíváme níže.

passfab

První a hlavní akcí je možnost pro získání PassFab for ISO zcela zdarma, a to na celý jeden měsíc. Aplikace PassFab for ISO slouží pro vytvřoření USB/CD/DVD jednotky s instalačními soubory Windows 10, 8.1, 8 či 7. Pokud tuto aplikaci využijete, tak budete schopni vytvořit bootovací médium rychle a jednoduše. Chcete-li tento program získat, tak je nutné, abyste stránku s akcí prvně prostřednictvím tlačítka sdíleli na Facebook, Twitter, Reddit či Pinterest. Poté vložte do okna, které se zobrazí, váš e-mail. Po vložení a potvrzení vám na e-mail přijde licenční klíč, který už jen stačí aktivovat a PassFab for ISO můžete ihned začít využívat.

passfab

Kromě toho nabízí PassFab akci kup jeden a dostaneš druhý zdarma. V rámci této akce se nachází celkově dva balíčky, které můžete využít. V rámci prvního se nachází program PassFab iPhone Unlocker, a pokud se pro koupi rozhodnete, tak získáte PassFab iOS Password Manager zcela zdarma. iPhone Unlocker dokáže jednoduše prolomit kód a zámek Apple ID iPhonu či iPadu, iOS Password Manager pak slouží k exportu všech hesel a dat z iPhonu do počítače. V rámci druhého balíčku pak najdete PassFab 4WinKey Ultimate, který slouží k resetování či změnění hesla k počítači s Windows. Pokud tento program koupíte, tak získáte PassFab Product Key Recovery, jenž slouží k opětovnému nalezení ztracených licenčních klíčů, například od Windows či Office.

passfab

Poslední akcí, kterou PassFab nabízí, jsou klasické slevy na vybrané programy. Mimo jiné pak můžete ještě získat slevový kód na 5 dolarů, což se určitě hodí. Konkrétně jsou v akci od PassFab k dispozici tyto aplikace.

  • PassFab for PPT za $19.95
  • PassFab for Office za $49.95
  • PassFab for Excel za $19.95
  • PassFab for Word za $19.95
  • PassFab for PDF za $19.95
  • PassFab for RAR za $19.95
  • PassFab for ZIP za $19.95

Na stránky akce Black Friday od PassFab se přesunete pomocí tohoto odkazu

Dnes nejčtenější

.