Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Photos Resizer – Resize Images

Jak již samotný název napovídá, aplikace Photos Resizer – Resize Images slouží pro změnu rozměrů u vašich fotografií a snímků. Výhodou poté je, že si program poradí se změnou u hned několika souborů najednou a zároveň ještě umí obrázky oříznout, otočit je, hromadně je přejmenovat a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Super PhotoCut Pro

Zakoupením aplikace Super PhotoCut Pro získáte parádní aplikaci, s jejíž pomocí budete moci doslova v mžiku sekundy vyříznout určitý objekt z fotografie. Program dokáže automaticky detekovat pozadí a díky tomu jej následně odstranit, a to aniž byste museli umět ovládat Photoshop a podobně.

  • Původní cena: 1 050 Kč (499 Kč)

Pixen

Aplikaci Pixen poté ocení především různí kreativní uživatelé a grafici, kteří mají zálibu v pixelové grafice. S pomocí tohoto programu totiž můžete vytvářet doslova cokoliv, přičemž vás bude limitovat jen a pouze vaše fantazie. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii. Zároveň vám nástroj umožní se pustit i do tvorby jednoduchých animací.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

IconFly

Baví vás programování a specializujete se na jablečné platformy, nebo se dokonce živíte jako vývojář? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, zbystřete. Do akce se totiž také dostává aplikace IconFly, s jejíž pomocí si můžete bez jediného problému vytvořit patřičnou ikonku pro váš vlastní program. Tento nástroj ji dokáže optimalizovat jak pro iOS/iPadOS, tak i pro macOS a watchOS. Samozřejmě se nezalekne ani tvorby ikonek pro Android.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Kingdom Rush HD

Dnešní aplikace se slevou si završíme parádní hrou Kingdom Rush HD, která vás dokáže skvěle odreagovat a zabavit na dlouhé hodiny. Jedná se totiž o takzvanou tower defend hru, ve které budete muset stavět jednotlivé věže, s jejíchž pomocí následně odrazíte útok vašich nepřátel. Konkrétně se na vás povalí hordy orků, trolů, zlých černokněžníků a další bestií, jež se vás rozhodně jen tak nezaleknou a nic vám zdarma nedají. Poradíte si s nimi?

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Dnes nejčtenější

.