Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Story Planner for Writers

Jak již samotný název napovídá, aplikace Story Planner for Writers cílí především pro spisovatele a různé autory. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete parádně naplánovat příběh vaší povídky, knihy a podobně, čehož se při následném psaní můžete jednoduše držet a usnadníte si tak práci.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Ruler – A Screen Ruler For You

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste si něco potřebovali přesně změřit, a to přímo na displeji vašeho Macu či na monitoru? V takovém případě by se vám mohla hodit praktická aplikace Ruler – A Screen Ruler For You. Tento nástroj dokáže vyvolat virtuální pravítka v přesném poměru, díky čemuž můžete bez problému měřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Times

Jestliže pracujete v mezinárodní společnosti a máte kolegy ze všech koutů světa, zbystřete. Do akce totiž zamířila parádní aplikace Times, která vás přímo v horním menu baru informuje o tom, kolik je právě hodin v různých částech světa. Lokace jsou označeny příslušnými vlaječkami, díky čemuž čas okamžitě vidíte.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Japanese Dictionary + Grammar

Napadlo vás někdy, že byste se začali učit nový jazyk, konkrétně tedy japonštinu? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Japanese Dictionary + Grammar. Tento nástroj vám dokáže představit řadu parádních slovíček včetně gramatiky.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)
Japanese Dictionary + Grammar
Zdroj: Mac App Store

CoverDesk: Desktop Utility

Pokud častokrát prezentujete nebo například natáčíte různé videotutoriály, zbystřete. Do akce se dostává oblíbená aplikace CoverDesk: Desktop Utility, která dokáže během okamžiku skrýt všechny soubory a složky z vaší plochy. Program zároveň dokáže soustředěně zobrazit vybranou aplikaci a nabízí řadu dalších možností.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

iReal Pro

Zakoupením aplikace iReal Pro získáte parádní nástroj, který potěší především všechny muzikanty. V rámci tohoto programu si totiž můžete zapisovat jednotlivé noty, s jejíchž pomocí můžete následně trénovat. Nástroj vám navíc poskytne hudební doprovod, díky čemuž si budete při zmiňovaném tréninku připadat, jako kdybyste hráli s kapelou.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Children of Morta

Sleva na hru Children of Morta potěší především milovníky akčních rogue-like her s prvky RPG. Tento titul je o unikátní rodině hrdinů, která se vydá na velice nebezpečnou výpravu a utká se přitom s hordami různých nepřátel. Zvládnete si ale s nimi poradit a případně se obětovat pro záchranu vašich nejbližších?

  • Původní cena: 21,99 € (10,99 €)

Dnes nejčtenější

.